Reha Muhtar 13 yaşındaki kızımı dövüp ısırdı

2 dk okuma
Reha Muhtar 13 yaşındaki kızımı dövüp ısırdı

Hızlı Özet

Muhtar’a karşı geçen yıllarda velayet davası açan eski hayat arkadaşı Deniz Uğur, kızıyla ilgili darp raporu alıp İstanbul Anadolu 1. Aile Mahkemesi’ne başvurdu.






Reha Muhtar 13 yaşındaki kızına kabusu yaşattı! "Şikayetçi olursan beni öldürür!"



Bir dönemin ünlü televizyoncusu Reha Muhtar’la ilgili şok bir iddia gündemde…



"Şikayetçi olursan beni öldürür!" Reha Muhtar 13 yaşındaki kızına kabusu yaşattı! Deniz Uğur soluğu mahkemede aldı - Resim: 1



Muhtar’ın 13 yaşındaki ikiz çocuklarından Deniz Mina’yı elindeki laptopu vermediği için üzerine çıkıp acımasızca dövdüğü ve kızı  direnince de laptop’u tutan ellerini ısırdığı iddia ediliyor. Muhtar’a karşı geçen yıllarda velayet davası açan eski hayat arkadaşı Deniz Uğur, kızıyla ilgili darp raporu alıp İstanbul Anadolu 1. Aile Mahkemesi’ne başvurdu.



"Şikayetçi olursan beni öldürür!" Reha Muhtar 13 yaşındaki kızına kabusu yaşattı! Deniz Uğur soluğu mahkemede aldı - Resim: 3



Deniz Uğur dilekçesinde şu ifadeler yer aldı: 

“Şikayetçi olduğum Reha Muhtar benim çocuklarımın babasıdır. Kendisiyle uzun zamandır ayrıyız. 2 müşterek çocuğumuz bulunur. Çocukların velayeti babalarındadır. İstanbul Aile Mahkemesi kararıyla şahsi münasebet günü 12.09.2022 tarihinde çocuklarım Mina Deniz ve Poyraz Deniz’i Tarabya’da bulunan okullarından aldım.



"Şikayetçi olursan beni öldürür!" Reha Muhtar 13 yaşındaki kızına kabusu yaşattı! Deniz Uğur soluğu mahkemede aldı - Resim: 7



Birlikte eve geldik akşam saatlerinde ikamette bulunduğum sırada kızım Mina babası Reha’nın önceki cuma günü kendisini çok kötü dövdüğünü söyledi.  Hatta bu sefer çok kötü dövdü diyerek önceki davranışlarını teyit etmiş oldu. Zaten Mina babası hakkında daha önce yaralama suçundan şikayetçi olmuştu. Sonra babası baskı kurunca şikayetinden vazgeçti. Çocuk bana vücudundaki darp dizilerini gösterdi. Kızımın kollarında ve bacaklarında çürükler ve ezikler vardı. Ellerinin üzerinde de ısırık izleri gördüm.



"Şikayetçi olursan beni öldürür!" Reha Muhtar 13 yaşındaki kızına kabusu yaşattı! Deniz Uğur soluğu mahkemede aldı - Resim: 14



Çocuk hafta sonu babasının evine döneceği için çok tedirgin ve korkuyordu. Bana ‘Eğer babamdan şikayetçi olursan beni öldürür’ dedi. Bu konuşmalar sırasında yalnızdık kızımı sakinleştirip Kavacık Medistate Hastanesi’ne götürdüm. Kızımı orada muayeneden doktor bile çocuğun korktuğunu ve psikolojisinin bozuk olduğunu anladı. Bu durumu bana aktardı. Kızımın ikiz kardeşi oğlum Poyraz da tamamen içine kapanmış durumda…



"Şikayetçi olursan beni öldürür!" Reha Muhtar 13 yaşındaki kızına kabusu yaşattı! Deniz Uğur soluğu mahkemede aldı - Resim: 13



Muhtemelen diğer çocuğum da babası tarafından fiziksel ve psikolojik şiddete maruz kalmaktadır her iki çocuğumu da darp eden eki eşimden şikayetçiyim.”



"Şikayetçi olursan beni öldürür!" Reha Muhtar 13 yaşındaki kızına kabusu yaşattı! Deniz Uğur soluğu mahkemede aldı - Resim: 13



TV100




Bu haber 2272 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Bakan Tekin: Önümüzdeki yıl bütün öğretim kademelerinde Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli'ne geçmiş olacağız
Gündem
#Spor#haber#Kültür Sanat

Bakan Tekin: Önümüzdeki yıl bütün öğretim kademelerinde Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli'ne geçmiş olacağız

Ekonomik İşbirliği ve Kalkınma Örgütü (OECD) tarafından 8 Eylül'de açıklanan PISA 2025 sonuçlarını değerlendiren Tekin, "Bu başarıyı 1-2 yıl gibi periyotlarda yapılan çalışmalarla sınırlandırmak irrasyonel bir yaklaşım." dedi.

Habervitrini10943 Görüntüleme
Birleşik Krallık yıkılıyor
Gündem

Birleşik Krallık yıkılıyor

Galler, İskoçya ve Kuzey İrlanda özerk yönetimleri başbakanları, İngiltere'nin de dahil olduğu Birleşik Krallık'ta Londra'daki merkezi yönetimi ifade eden "Westminster'ın devrinin sona erdiğini" ve Birleşik Krallık hükümetinin "anayasal değişikliklere hazırlanması gerektiğini" açıkladılar.

Habervitrini9462 Görüntüleme
Pentagon Amerika'nın savaşın faturasını çıkardı.. Zayiat beklenenden yüksek
Gündem

Pentagon Amerika'nın savaşın faturasını çıkardı.. Zayiat beklenenden yüksek

Mevcut Bütçe Harcaması: ABD Savunma Bakanı Pete Hegseth'in Senato'da yaptığı resmi açıklamaya göre, İran'a yönelik operasyonların doğrudan maliyeti 37,5 milyar doları aşmış durumdadır.

Habervitrini9595 Görüntüleme
Hisse Senedi Nasıl Alınır?
Gündem

Hisse Senedi Nasıl Alınır?

Finansal okuryazarlığın artmasıyla borsada yapılabilecek işlemler daha fazla merak ediliyor. Türkiye’nin önde gelen halka açık şirketlerine ortak olmanın geçmişi çok uzun yıllara dayansa da gelişen finans uygulamaları bu işlemleri oldukça kolaylaştırdı. Peki hesap açma aşamasından, hisse analiz ve emir vermeye kadar süreç nasıl ilerler? Hisse alım satım işlemlerinde nelere dikkat etmek gerekir? Süreci basitçe ele alalım.

Habervitrini14271 Görüntüleme