Rize’de İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından, üç ay süren takip neticesinde bugün il merkezinde bulunan iki otele baskın düzenlendi. Düzenlenen baskında fuhuş yaptıkları gerekçesiyle 12’si yabancı uyruklu diğerleri Türk vatandaşlığına geçirilmiş 27 kadın, fuhuş için yer temin eden ve aracılık eden 2’si bayan beş kişi gözaltına alındı. Rize Emniyet Müdürlüğü'nde gözaltına alınan 27 kadın alınan ifadelerinin ardından sağlık kontrolünden geçirilmek üzere Rize Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Fuhşa aracılık etme ve yer temin etme suçlaması ile gözaltına alınan 2’si bayan 5 kişinin sorgulamaları ise sürüyor. 12 yabancı uyruklu kadının sağlık kontrolünün ardından sınır dışı edileceği öğrenildi.
Rize’de fuhuş operasyonu

Hızlı Özet
“Rize’de fuhuş yaptıkları gerekçesiyle 12’si yabancı 27 kadın gözaltına alındı.”
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Okul Saldırganın annesi hakkında yakalama kararı!
Bu kararın ardından hayatını kaybeden 9 öğrenci ve 1 öğretmenin aileleri avukatları ile birlikte bugün Kahramanmaraş Adliyesi'ne gelerek Kahramanmaraş 4.Ağır Ceza Mahkemesi'ne başvurarak anne Pınar Peyman Mersinli hakkında verilen karara itiraz etti.

İbrahim Ekici cinayetinde kan donduran ifadeye SABAH ulaştı: Mine cinci hocanın dediklerini yapmış
Ekici'nin kusmuş olarak bulunması ve 14 yıllık eşi radyoloji teknikeri Mine Ekici'nin (43) de çelişkili hareketleri nedeniyle Ekici'nin ölümü şüpheli bulundu.

Ankara'da uyuşturucu ve fuhuş soruşturması!
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Kaçakçılık, Narkotik ve Ekonomik Suçları Soruşturma Bürosu tarafından yürütülen uyuşturucu ve fuhuş soruşturmasında yeni bir gelişme yaşandı. Soruşturma kapsamında belirlenen 21 şüpheliye yönelik bu sabah eş zamanlı operasyon başlatıldı.

İstanbul'da trafik uygulamasında korsan taksici, polisi şehit etti
İstanbul Esenyurt'ta, önceki akşam korsan taşımacılık denetimi sırasında, hakkında işlem yapılan şahıs, aracının bağlanacağını öğrenince sivil polise silahla ateş açtı. Sırtından vurulan polis, kaldırıldığı hastanede şehit düştü. Saldırgan şahıs ise aynı silahla kendisini vurarak ağır yaralandı.