Rizespor Başkanı Fenerbahçe maçının hakemine ateş püskürdü

1 dk okuma
Rizespor Başkanı Fenerbahçe maçının hakemine ateş püskürdü

Hızlı Özet

Süper Lig'in 22. haftasında konuk olduğu Fenerbahçe'ye 1-0 yenilen Çaykur Rizespor'un yardımcı antrenörü Gabriel Margarit, VAR sisteminin uygulanış şeklini eleştirdi.






Rizespor Başkanı Hasan Kartal, Fenerbahçe'ye 1-0 mağlup oldukları maçın ardından hakemi eleştirdi.



Süper Lig'de Fenerbahçe'ye 1-0 mağlup olan Rizespor'da başkan Hasan Kartal, maç sonunda açıklamalarda bulundu.



Hasan Kartal, "Hakem bizim hocaya niye kırmızı kart verdi, bilmiyorum. Herhalde hakemin anasına küfretti Rumence. Hakem tüm takdir haklarını Fenerbahçe'den yana kullandı." şeklinde konuştu.



'KABUL EDİLEBİLİR DEĞİL'



Süper Lig'in 22. haftasında konuk olduğu Fenerbahçe'ye 1-0 yenilen Çaykur Rizespor'un yardımcı antrenörü Gabriel Margarit, VAR sisteminin uygulanış şeklini eleştirdi.



İlk yarının sonunda şanssız bir gol yediklerini aktaran Margarit, "İkinci yarı rakibimizin üzerinde baskı kurduk. Bence attığımız gol geçerliydi ama bugün VAR sistemi sadece Fenerbahçe için çalıştı, bizim için çalışmadı. Oyuncularımızı tebrik ediyorum çünkü son dakikaya kadar mücadele ettiler." ifadelerini kullandı.



Teknik direktörleri Marius Sumudica'nın kırmızı kartla tribüne gönderilmesini haksız bulduğunu kaydeden Margarit, "Bu kadar ucuz, bu kadar basit kart çıkması gerçekten kabul edilebilir değil. Ne için o kartlar çıktı merak ediyoruz. Hocalar aynı zamanda hakemlerle diyalog halinde olmalıdır. Hakem otomatik sarı kartla geliyor. Ne rakip oyunculara ne de hakemlere kötü bir söz olmadı. Hepimiz insanız ve konuşmak zorundayız." diyerek sözlerini tamamladı.




Bu haber 604 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Özkan Yalım telefon şifresini verdi! Özel'in, Mansur Yavaş için yazdıkları ortaya çıktı
Gündem

Özkan Yalım telefon şifresini verdi! Özel'in, Mansur Yavaş için yazdıkları ortaya çıktı

Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım'ın yolsuzluk soruşturmasında etkin pişmanlık kapsamında verdiği ifadeler CHP lideri Özgür Özel'i işaret etti. Özel adına ait olduğu iddia edilen telefondan Yalım'a gönderilen işe alım listeleri ve para trafiğine ilişkin mesajların ardından; Mansur Yavaş'ı övme yönündeki bir mesaj da dosyaya girdi.

Habervitrini15042 Görüntüleme
Fethiye'de Meyhane Açılışında Dua Eden Emekli İmam, beddua etti
Gündem
#Yaşam#Muğla#Gündem

Fethiye'de Meyhane Açılışında Dua Eden Emekli İmam, beddua etti

Muğla'nın Fethiye ilçesinde bir tavernanın açılışında dua etmesi sonrası eleştirilere maruz kalan emekli din görevlisi Ferhat Taşkın, yaşananlardan ötürü üzüntüsünü dile getirdi. Taşkın, durumu öngörebilseydi törene iştirak etmeyeceğini ve kendisine yönelik hakaretlerden dolayı mağdur olduğunu ifade etti.

Habervitrini14566 Görüntüleme
Mansur Yavaş Hakkında 5 Yeni Soruşturma Talebi
Gündem

Mansur Yavaş Hakkında 5 Yeni Soruşturma Talebi

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve bazı belediye görevlileri hakkında 'ihaleye fesat karıştırma', 'görevi kötüye kullanma' ve 'resmi belgede sahtecilik' gibi çeşitli suçlamalarla soruşturma izni talep edildiği ortaya çıktı. Denetim raporları ve müfettiş incelemeleri, belediyenin ihale süreçleri, ASKİ uygulamaları ve EGO reklam alanları gibi konulardaki iddiaları mercek altına alıyor.

Habervitrini11505 Görüntüleme
Özkan Yalım Telefon Şifresini Verdi, CHP'deki Delege Müzakereleri ve Para Trafiği İfşa Oldu
Gündem

Özkan Yalım Telefon Şifresini Verdi, CHP'deki Delege Müzakereleri ve Para Trafiği İfşa Oldu

Yolsuzluk tahkikatı kapsamında tutuklanan ve sonrasında CHP'den ilişiği kesilen Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım, itirafçı olmaya karar vererek telefonunun şifresini adli makamlarla paylaştı. Yalım'ın telefonundan çıkan yazışmalar, parti içi delege pazarlıkları ve para transferlerine ilişkin ciddi iddiaları gündeme taşıdı.

Habervitrini11202 Görüntüleme