ANKARA - Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), Star TV'nin hisselerinin satışının mümkün olduğuna, ancak lisans devrinin söz konusu olmadığına karar verdi.
Üst Kurul bugün yaptığı toplantıda, Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'nun (TMSF) Star TV'nin satışı konusunda RTÜK'e yaptığı başvuruyu değerlendirdi.
Üst Kurul, lisans devrinin mümkün olmadığı, ancak hisse satışının kanun ve yönetmelikler açısından sakıncası bulunmadığı yolundaki görüşünü bir yazıyla TMSF'ye bildirecek.
RTÜK'TEN STAR'IN SATIŞINA ŞOK ENGEL!..

Hızlı Özet
“Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), Star TV'nin hisselerinin satışının mümkün olduğuna, ancak lisans devrinin söz konusu olmadığına karar verdi.”
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Bir bakan istifa edecek dedi, bakan istifa etmeyince hapsi boyladı
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Basın Suçları Soruşturma Bürosu, gazeteci Ali Tarakcı'nın kişisel X (eski adıyla Twitter) hesabından paylaştığı "Çok önemli bir bakan Cuma günü istifa edecek" şeklindeki ifadelerini incelemeye aldı.

İsrail'in Gazze'deki katliamını anlatan NAZA belgeselinin fragmanı yayınlandı
İtalya'da bu yıl 83'üncüsü düzenlenen Uluslararası Venedik Film Festivali'nde "Jüri Özel Ödülü"ne layık görülen ve İsrail'in Gazze'deki sivil katliamını belgeleyen NAZA belgeselinin fragmanı yayınlandı. |

Mehmet Şef, Masterchef yarışmacısını Heimlich manevrasıyla ölümden kurtardı
MasterChef Türkiye’de ödül oyunu gecesi büyük bir heyecana sahne olurken yaşanan korku dolu anlar stüdyoda bir anda havayı değiştirdi. Bir yarışmacının ölümden döndüğü gecede ilk müdahaleyi Mehmet Şef yaptı.

Kurtlar vadisi oyuncusu Abidin : Dizide oynuyoruz 3 gün sonra gerçek hayatta yaşanıyordu
Bugün gelinen noktada kendisinin de şaşırdığını belirten Yerebakan, Kaşif Kozinoğlu'nun yorumlandığı dönemlerde dizide olmadığını ve yalnızca 97 bölüm yer aldığını söyledi. Yerebakan, 'Bugün izlediğimde benim de herkes gibi aklımın karıştığı muhakkak.