Saadet Partisi Batman adayı 'Oyum Ekrem İmamoğlu'na' deyince alay konusu oldu

1 dk okuma
Saadet Partisi Batman adayı 'Oyum Ekrem İmamoğlu'na' deyince alay konusu oldu

Hızlı Özet

Twitter hesabından açıklama yapan İlhami Işık, "Nefes almak için Adalet için Herkesi hain ve düşman gören zihniyete hayır demek için, ülkenin kaynaklarını üç-beş aileye teslim etmelerine yeter demek için, kibir ve ego abidelerine dur demek için, kendimize olan saygımız için, iktidara bir ders vermek için, oyum Ekrem İmamoğlu'na" ifadelerini kullandı.






Saadet Partisi'nin Batman Belediye Başkan Adayı İlhami Işık, 23 Haziran'da Ekrem İmamoğlu'na oy vereceğini açıklayınca sosyal medyada alay konusu oldu. Işık, hem Batman'da yaşıyor hem de Saadet Partisi'nin İstanbul'da kendi adayı var.



Twitter hesabından açıklama yapan İlhami Işık, "Nefes almak için Adalet için Herkesi hain ve düşman gören zihniyete hayır demek için, ülkenin kaynaklarını üç-beş aileye teslim etmelerine yeter demek için, kibir ve ego abidelerine dur demek için, kendimize olan saygımız için, iktidara bir ders vermek için, oyum Ekrem İmamoğlu'na" ifadelerini kullandı.





Ancak Saadet Partisi'nin Batman adayı olan İlhami Işık bu açıklamasıyla kafaları karıştırdı. Bilindiği üzere Saadet Partisi'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Necdet Gökçınar, ve Işık da Batman'da yaşıyor.



Sosyal medyada alay konusu oldu



Işık'ın bu paylaşımına "Siz, 31 Mart seçimlerinde Saadet Partisi'nin Batman Belediye Başkan adayı İlhami Işık değil misiniz? " diyen de oldu "Bari başkan adayı olduğunuz partiniz Saadet'in adayına verseydiniz. Bu ne yaman çelişki? Yoksa parti politikası mı bu durum?" diyen de.



Kısa sürede viral olan paylaşıma yorum yağıyor. İşte o yorumlardan bazıları;








Bu haber 399 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Türkiye'den Suudi Arabistan'daki saldırıya kınama
Gündem

Türkiye'den Suudi Arabistan'daki saldırıya kınama

Dışişleri Bakanlığı, Irak üzerinden Suudi Arabistan'a yapılan İHA saldırılarını en güçlü şekilde kınadı. Irak hükümetinin sorumluları bulmak için başlattığı soruşturmadan memnuniyet duyulduğunu açıkladı.

Habervitrini13011 Görüntüleme
MHP’den 'Terörsüz Türkiye' modeli için dikkat çeken sözler
Gündem

MHP’den 'Terörsüz Türkiye' modeli için dikkat çeken sözler

MHP İstanbul İl Başkanlığının Şile’de düzenlediği istişare kampında "Terörsüz Türkiye" sürecine ilişkin mesajlar verildi. MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, Türkiye’nin kendi şartlarına göre oluşturduğu "Terörsüz Türkiye" modelinin başka ülkelerdeki örneklerden farklı olduğunu belirterek, modelin önümüzdeki yıllarda çatışmalı ortamların çözümünde örnek gösterileceğini ve üniversitelerde ders olarak anlatılabileceğini söyledi.

Habervitrini13775 Görüntüleme
Marmara'da deprem dengesi değişiyor mu? Uzmandan açıklama
Gündem

Marmara'da deprem dengesi değişiyor mu? Uzmandan açıklama

Jeoloji Mühendisi Prof. Dr. Osman Bektaş, Anadolu levhasının batıya doğru hareketi ve Marmara'nın derin kesimlerindeki fay hareketliliğine ilişkin dikkat çeken bir değerlendirmede bulundu. Bektaş, derinlerdeki sürünmenin faydaki sürtünmeyi azaltabileceğini belirterek, bunun beklenenden daha küçük bir depremle sonuçlanabileceğini ifade etti.

Habervitrini12992 Görüntüleme
ABD'nin GKRY kararına Türkiye'den sert tepki!
Gündem

ABD'nin GKRY kararına Türkiye'den sert tepki!

ABD'nin Güney Kıbrıs Rum Yönetimi'ne (GKRY) yönelik silah ambargosunu kaldırma kararını 30 Eylül 2027'ye kadar uzatmasına Türkiye'den tepki geldi. Dışişleri Bakanlığı, kararın Ada'daki taraflar arasındaki güveni daha da zedeleyebileceği uyarısında bulunurken, Kıbrıs Türk halkının hak ve güvenliğinin korunmaya devam edeceğini bildirdi.

Habervitrini10490 Görüntüleme