Şehidin duası : Ömrümü al Erdoğan'a koy

2 dk okuma
Şehidin duası : Ömrümü al Erdoğan'a koy

Hızlı Özet

Aydın’ın, şehit Sarıkaya’nın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ettiği dua ve Türkiye’ye yönelik duygularını yazdığı defterin fotoğrafını paylaşmasının ardından, söz konusu tweet çok sayıda beğeni aldı.






FETÖ’nün darbe girişiminde şehit olan Ramazan Sarıkaya’nın, umredeki duasında “Tayyip Erdoğan’a yardım et. Benim ömrümden al ona ver ki düşmanların karşısında dimdik dursun” dileğinde bulunduğu ortaya çıktı.



FETÖ’nün darbe girişiminde, Saraçhane’de yaralanan ve tedavi gördüğü Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesinde şehit olan 52 yaşındaki Sarıkaya’nın umre ziyaretinde defterine yazdığı ve Kabe’yi tavaf ederken okuduğu duasının fotoğrafını AK Parti Ankara Milletvekili Ertan Aydın, sosyal paylaşım sitesi Twitter’daki kişisel hesabından paylaştı.



Aydın’ın, şehit Sarıkaya’nın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ettiği dua ve Türkiye’ye yönelik duygularını yazdığı defterin fotoğrafını paylaşmasının ardından, söz konusu tweet çok sayıda beğeni aldı.



Konuya ilişkin AA muhabirine konuşan şehidin eşi Zeynep Sarıkaya, Ramazan Sarıkaya’nın sömestr tatilinde umreye gittiğini anlattı.



Eşinin umredeki duygularını bir deftere yazdığını anlatan Sarıkaya, şunları söyledi:



“Dün ben de o deftere ilk kez bakarken bu duayı tesadüfen gördüm. Kendi duygu ve düşüncelerini, o zaman Kabe’de ne hissettiğini ve tavaf ederken yaptığı duayı yazmış. Yaşadığı şeyleri kaydetmeyi çok seven bir insandı. Hala elimizi sürmediğimiz birçok notu var. Dün bir cesaretle o defteri açıp okudum. Kabe’den içtenlikle yaptığı bir duaydı, demek ki Rabbim kabul etti duasını da eşim yaşadığı gibi gitti.”



“TAYYİP ERDOĞAN’A YARDIM ET”

Şehit Ramazan Sarıkaya’nın defterine de yazdığı ve Kabe’yi tavaf ederken okuduğu dua şöyle:



“Memleketimizi terör belasından koru. Müslümanlar ve ülkemiz için şer düşünen odaklara fırsat verme. Onları ıslah eyle, olmayacaklar ise Kahhar isminle kahrı perişan et, yerle bir et. Silahlarını çalışmaz, evlerini harap et. Hilelerini başlarına çevir. Özellikle yabancı şer güçlere fırsat verme. Tayyip Erdoğan’a yardım et. Benim ömrümden al ona ver ki düşmanların karşısında dimdik dursun. Yahudileri ve İslam’a düşman Hristiyanları çatlatsın. Yıllardır hasret kaldığımız Müslüman lideri görsünler. Doğu’daki PKK’yı yerle bir et, kökünü kazı ki vatandaş yurduna dönsün. Müslümanlara uyanmayı, dinine sarılmayı, düşmanın karşısında dik durmayı, birlik ve beraber olmayı nasip et.”



sehit2




Bu haber 988 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yargıtay 9 milletvekilinin CHP üyeliğini sildi
Gündem
#Ankara#Umut Akdoğan#ozgur-ozel

Yargıtay 9 milletvekilinin CHP üyeliğini sildi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun başkanlığında bugün saat 14.00'te gerçekleştirilecek Merkez Yönetim Kurulu toplantısı öncesinde parti kulislerini hareketlendiren yeni bir gelişme yaşandı.

Habervitrini11602 Görüntüleme
Seferihisar Belediyesi'ne Rüşvet Operasyonu: Başkan Yardımcısı Dahil 6 Kişi Gözaltında
Gündem
#gokhan pehlivan#seferhisar#rüşvet

Seferihisar Belediyesi'ne Rüşvet Operasyonu: Başkan Yardımcısı Dahil 6 Kişi Gözaltında

İzmir merkezli yürütülen rüşvet soruşturması kapsamında Seferihisar Belediyesi'ne yönelik yeni bir operasyon düzenlendi. Aralarında Belediye Başkan Yardımcısı İ.P'nin de bulunduğu 6 şüpheli, inşaat ve imar süreçlerindeki usulsüzlükler ve yaklaşık 6 milyon liralık rüşvet iddiasıyla gözaltına alındı.

Habervitrini9664 Görüntüleme
Barbie Kaymakam Tuğçe Orhan, Barbie vali oldu
Gündem
#Kaymakam Tuğçe Orhan#Barbie kaymakam#Burdur Vali Yardımcısı Tuğçe Orhan

Barbie Kaymakam Tuğçe Orhan, Barbie vali oldu

Kamuoyunda 'Barbie Kaymakam' lakabıyla tanınan ve geçen sene Samsun'un Ladik ilçesine atanan Tuğçe Orhan, yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararı ile Burdur Vali Yardımcısı olarak görevlendirildi. İngiltere'de lisan eğitimi alan Orhan'ın kamu yönetimi dalında yüksek lisansı bulunmaktadır.

Habervitrini9813 Görüntüleme
Trump'ın İran'la yaptığı anlaşmada 8 "çözülememiş" soru
Gündem

Trump'ın İran'la yaptığı anlaşmada 8 "çözülememiş" soru

Rapora göre, bu anlaşma, Washington ve Tahran'ın savaş alanındaki geçici bir duraklamayı, Hürmüz Boğazı'ndan başlayarak İran'ın nükleer programı gibi daha karmaşık ve çetrefilli bir konuya kadar uzanan daha geniş bir uzlaşmaya dönüştürüp dönüştüremeyeceğini şimdiden test ediyor.

Habervitrini12653 Görüntüleme