Şehit eşini tabutunu öperek uğurladı

2 dk okuma
Şehit eşini tabutunu öperek uğurladı

Hızlı Özet

Cuma namazının ardından kılınan cenaze namazını, Balıkesir Müftüsü Ramazan Topcan kıldırdı. Namazın ardından şehidin tabutu, askerlerin omuzlarında cami bahçesi dışında bekleyen top arabasına konuldu. Şehit Tankçı Uzman Çavuş Davut Armağan Keskin, gözyaşlarıyla Balıkesir Şehitliği'ne götürülerek toprağa verildi.






ŞANLIURFA'nın Akçakale ilçesindeki Tekçe Hudut Karakolu'na, Tel Abyad'dan PKK/YPG'li teröristlerce düzenlenen havanlı saldırıda şehit olan Tankçı Uzman Çavuş Davut Armağan Keskin (28), memleketi Balıkesir’de gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı. Şehit Davut Armağan Keskin'in eşi Gülçin Keskin, üniformasını giydiği eşini, son yolculuğuna tabutunu öperek uğurladı.



Memleketi Balıkesir'e getirilen Tankçı Uzman Çavuş Davut Armağan Keskin'in cenazesi, önce Gündoğan Mahallesi'ndeki baba ocağına götürüldü. Burada dualar okundu, helallik alındı. Ardından şehit Keskin’in cenazesi, siren sesleri eşliğinde oluşturulan konvoyla Zağnos Paşa Camii'ne götürüldü. Cenazenin getirilişi sırasında şehit uzman çavuşun Edirne'de adliyede memur olarak çalışan bir yıllık eşi Gülçin Keskin, annesi Seher Zeybek ve üvey babası Gündami Zeybek ve yakınları gözyaşı döktü. Annesi Seher Zeybek ile eşinin üniforması ile cenazeye katılan Gülçin Keskin, uzun süre tabuta sarılıp, gözyaşı döktü. Gülçin Keskin, eşini, cenaze namazının kılındığı alana, tabutunu öperek uğurladı. Aile fertleri tören sırasında taziyeleri kabul etti.



Şehit eşini son yolculuğuna, üniformasını giyip, tabutunu öperek uğurladı



Cuma namazının ardından kılınan cenaze namazını, Balıkesir Müftüsü Ramazan Topcan kıldırdı. Namazın ardından şehidin tabutu, askerlerin omuzlarında cami bahçesi dışında bekleyen top arabasına konuldu. Şehit Tankçı Uzman Çavuş Davut Armağan Keskin, gözyaşlarıyla Balıkesir Şehitliği'ne götürülerek toprağa verildi.



Cenaze törenine, Sağlık Bakan Yardımcısı Halil Eldemir, Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Garnizon Komutanı Hava Pilot Kemal Turan, Ak Parti Balıkesir milletvekilleri Adil Çelik ve Yavuz Subaşı, CHP'li milletvekilleri Ahmet Akın ve Ensar Aytekin, şehidin yakınları çok sayıda vatandaş katıldı.




Bu haber 416 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Mısır: "İstilacı" bir Hint kuşu yerli kuşları tehdit ediyor
Gündem

Mısır: "İstilacı" bir Hint kuşu yerli kuşları tehdit ediyor

Mısır'daki sığırcık kuşu, göçmen değil, sonradan getirilmiş bir kuş olarak kabul edilir. Hindistan ortamına özgü sığırcık ailesinin bir üyesidir ve zekası ve agresif davranışlarıyla bilinir.

Habervitrini12285 Görüntüleme
Ankara-İstanbul arası 'süper hızlı tren' müjdesi!
Gündem

Ankara-İstanbul arası 'süper hızlı tren' müjdesi!

Başkent Ankara ile İstanbul arasına 'süper hızlı tren' için çalışmalara başladıklarını belirten Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Projesini yapmaya başladık. Bu sıfır bir demir yolu hattı. Bu doğrudan Ankara'dan Akyazı, Akyazı'dan İstanbul. Bu metro değil, zaman zaman tüneller olacak, zaman zaman viyadükler olacak. Ama normal zeminden gidecek" dedi.

Habervitrini12659 Görüntüleme
Adalet Bakanlığı'na 15 bin personel alınacak
Gündem

Adalet Bakanlığı'na 15 bin personel alınacak

Adalet Bakanı Akın Gürlek, Bakanlık teşkilatına 15 bin yeni personel alınacağını duyurdu. Bakan Gürlek, "İlan detaylarımız 6 Haziran’da Resmi Gazete’de ve Bakanlığımızı web sitesinde yayımlanacak" dedi.

Habervitrini13348 Görüntüleme
CHP'deki savaşa PKK da girdi
Gündem
#chp#KCK#pkk

CHP'deki savaşa PKK da girdi

 KCK Genel Başkanlık Konseyi Üyesi Sozdar Avesta, Stêrk TV'de katıldığı özel programda 27 Şubat 2025'te başlayan "Barış ve Demokratik Toplum Süreci"ne, Abdullah Öcalan ile yapılan görüşmelere, iç siyasetteki güncel gelişmelere ve İran'daki son duruma dair önemli değerlendirmelerde bulundu.

Habervitrini10537 Görüntüleme