Süper Lig'de bu sezon beklentilerin uzağında kalan Beşiktaş'ta yönetim ve teknik direktör Sergen Yalçın, 2026-27 sezonunun kadro planlaması için kolları sıvadı.
CENGİZ ÜNDER KONUSUNDA FİKİR AYRILIĞI Kaleci Devis Vasquez ile yollarını ayırma kararı alan Beşiktaş'ta yönetimin, Sergen Yalçın'la bir futbolcu özelinde fikir ayrılığı yaşadığı öne sürüldü.
Fanatik'e göre o futbolcu Cengiz Ünder.
YÖNETİMİN KARARI KESİN Haberde Sergen Yalçın'ın Cengiz Ünder konusunda direttiği ancak Beşiktaş yönetiminin deneyimli futbolcuya karşı çıktığı ve vedalaşma kararı alındığı iddia edildi.
Sergen Yalçın'a rağmen ayrılık kararının netleştiği belirtildi. 3 FUTBOLCUNUN DURUMU BELİRSİZ Yine haberde Asllani, El Bilal Toure ve Jota Silva'nın geleceği için hem oyuncuların hem de yönetim ve teknik heyetin tutumunun belirleyici olacağı aktarıldı.




