AHMET ATAŞ/KONYA
Saat 24.00 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Sultan Cem Caddesi üzerinde bir kişinin silahla ateş ettiği ihbarı üzerine polis harekete geçti. Belirtilen adrese giden polis, bölgede geniş çaplı araştırma başlattı. Aynı şahsın daha sonra Büyükşehir Belediyesi önünde bulunan parkta da ateş etmesi üzerine polisler bu bölgeye yöneldi. Yapılan çalışma sonunda ateş eden Şakir Yavuz Ö. (20), Selçuklu İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından Nalçacı Caddesi üzerinde yakalandı.
Konya Numune Hastanesi'ne getirilerek sağlık kontrolünden geçirilen gence, Kabahatler Kanunu'nca ceza kesildiği öğrenildi.
Şakir Yavuz Ö.'nün tartıştığı sevgilisine kızdığı ve bu yüzden kurusıkı tabancasıyla 20'e yakın mermi patlattığı belirtildi.
SEVGİLİSİNE KIZINCA TERÖR ESTİRDİ

Hızlı Özet
“Konya'da tartıştığı sevgilisine kızan 20 yaşındaki genç, kurusıkı tabancayla sokakta rastgele ateş açınca gözaltına alındı.”
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Çorum'da kan donduran olay
Daha önce uzaklaştırma kararı aldırmak istedikleri kız anne babasını rehin aldı

İmamoğlu davasında 9 sanığa tahliye!
‘Ekrem İmamoğlu Çıkar Amaçlı Suç Örgütü' davasında aralarında Yunus Göçer, yapımcı Hasan Yalaz ve eski İBB iştirak müdürlerinin de bulunduğu 9 sanık tahliye edildi.

Polat cinayeti ve Otokoç saldırısında kullanılan silahlar ele geçirildi
İstanbul'da düzenlenen suç örgütü operasyonlarında gözaltına alınan 123 zanlı tutuklandı. Otokoç'a saldırıda kullanılan uzun namlulu silahlar ve Can Polat cinayetiyle bağlantılı çeteden ele geçen tabancaların da yer aldığı silahlar sergilendi.

İBB yöneticisi başına poşet geçirilip kaçırıldı
İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Kültür A.Ş'nin Genel Müdür Yardımcısı Erhan Karaal, İstanbul'da evinin önünden kimliği belirsiz kişilerce kaçırıldı. Gazeteci Timur Soykan'ın aktardığı bilgilere göre Karaal'dan yaklaşık 14 saattir haber alınamıyor.