SİBEL KEKİLLİ'DEN PORNO KASETLERİ HAKKINDA İLGİNÇ AÇIKLAMA

Hızlı Özet
“54. Berlin Film Festivali Berlinale'de Altın Ayı ödülünü kazanan ''Gegen die Wand'' (Duvara karşı) adlı filmin başrol oyuncusu Sibel Kekilli (23) porno kasetleri hakkında konuştu.”
Kekilli, Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung gazetesine yaptığı açıklamada, yasadışı bir şey yapmadığını ve yaptıklarının kendisi dışında kimseye zarar vermediğini belirtti.
''Gençtim ve paraya ihtiyacım vardı'' diyen Kekilli, ailesine bu konuyu hiç anlatmadığını, olayı bu şekilde öğrendikleri için çok üzgünün olduğunu kaydetti. Kekilli, ''Ancak geçmişimden ve yaşantımdan dolayı hiç kimseden özür dilemeyeceğim'' diye konuştu.
''Gegen die Wand'' filminin yönetmeni Fatih Akın'a geçmişini anlattığını ve bunu açıklamamaya karar verdiklerini ifade eden Kekilli, ''Tüm bu olaylardan dolayı Altın Ayı'nın kazanıldığının unutulmaması gerekir. Bu Almanya adına 18 yıldan sonra yeniden, Türkiye adına ise ilk kez kazanılan bir ödüldür'' dedi.
Kekilli, Bild gazetesinin haberi veriş şeklini de eleştirerek, ''Geçmişimin ortaya çıkacağını tahmin ediyordum, ancak gazetenin konuya ilişkin haberi birinci sayfada bu kadar büyük ve çirkin şekilde vereceğini düşünmemiştim'' diye konuştu.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Senegal'e Türk şirketinden tam donanımlı hastane
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Sağlık Sektörü Kurul Başkanı İhsan Şahin, Senegal

Erdoğan Kazakistan'la 13 anlaşma imzaladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, resmi ziyaretlerde bulunmak üzere dün Kazakistan'a gitti. Erdoğan, Kazakistan Cumhurbaşkanı Kasım Cömert Tokayev tarafından Bağımsızlık Sarayı'nda resmi törenle karşılandı.

Aziz İhsan Aktaş suç örgütü davasında mütalaa açıklandı
Mütalaada sanıkların savunmalarında örgüt olmadıklarını beyan etse de örgütün varlığının kabul edildiği ve suç örgütünün en çok ihale alan kurumunun Beşiktaş Belediyesi olduğu belirtildi.

İsrail ordusu, Hizbullah'ın insansız hava aracıyla düzenlediği saldırıda İsrailli sivillerin yaralandığını açıkladı.
Askeri yetkililer, "Kısa bir süre önce, Hizbullah terör örgütü tarafından fırlatılan patlayıcı yüklü bir insansız hava aracı, İsrail-Lübnan sınırına yakın bir bölgede, İsrail topraklarına düştü" açıklamasını yaptı.