Skandal vekil ve oğlu Partiye geldi

••1 dk okuma
Skandal vekil ve oğlu Partiye geldi

Hızlı Özet

“Polisleri hizaya dizdiren AK Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu ve olayın kahramanı olan oğlu AK Parti Genel Merkezi'ne geldi.”


Sadece bütün ülkeyi değil AK Parti'yi ve Başbakan Erdoğan'ı şaşkına eçviren olayın mimarının partiden atılması gündeme geldi.Başbakan Erdoğan milletvekilinin ifadesinin alınıp gereğinin yapılması için parti yönetimine talimat verdi.



Hatay’ın Dörtyol İlçesi Emniyet Müdürlüğü’nde meydana gelen ’polisleri ellerinde numaralarla sıraya dizip teşhis etme’ olayının ardından AK Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu’nun, partinin Yüksek Disiplin Kurulu’na sevk edileceği iddia ediliyordu. Türkoğlu ve polisleri sıraya dizen oğlu İstemi Kağan Türkoğlu AK Parti Genel Merkezi'ne geldi.

Dörtyol İlçesi Emniyet Müdürlüğü’nde Komiser Yardımcısı Murat Emer ile Ak Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu’nun oğlu İstemi Kağan Türkoğlu arasındaki tartışmanın adliyeye yansıması ve Türkoğlu ile tartışan memurun belirlenebilmesi için bir grup polis ellerinde numalarla sıraya dizilip teşhis yaptırılmıştı.



Olayın basına yansımasının ardından Hacı Bayram Türkoğlu'nun Ak Parti'den istifa etme kararını aldığı öne sürülmüştü. Türkoğlu’nun bu kararı almasında Yüksek Disiplin Kurulu'na sevk edilmesinin düşünülmesinin etkili olduğu iddia ediliyor.



Ayrıntılar birazdan...

 


Bu haber 873 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Türkiye'yi nasıl bir kış bekliyor? Sel ve kar fırtınası uyarısı!
Gündem

Türkiye'yi nasıl bir kış bekliyor? Sel ve kar fırtınası uyarısı!

Prof. Dr. Şermin Tağıl, 2026-2027 kışında Türkiye genelinde sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerinde, yağışların ise artış eğiliminde olmasının beklendiğini açıkladı. Kışın ilk yarısında kuvvetli sağanak ve sel riskine dikkat çeken Tağıl, ocak sonu ve şubat ayında Kutup Girdabı'nın zayıflamasıyla ani soğukların, yoğun kar yağışının ve tipinin etkili olabileceği uyarısında bulundu.

Habervitrini14609 Görüntüleme
Bakan Fidan'dan kritik temaslar! İİT'de dönem başkanlığı Irak'a devredildi
Gündem

Bakan Fidan'dan kritik temaslar! İİT'de dönem başkanlığı Irak'a devredildi

Irak’ın başkenti Bağdat’ta, İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) Dışişleri Bakanları Konseyi’nin 52. toplantısı başladı. Toplantı çalışmalarına ilişkin açıklamada bulunan Sözcü Büyükelçi Hasaneyn Kamil, tüm katılımcı heyetlerin başkente ulaşmasının ardından toplantının başladığını belirtti.

Habervitrini12043 Görüntüleme
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Mavi vatan'ın yüzen fabrikası yola çıktı
Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Mavi vatan'ın yüzen fabrikası yola çıktı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bugün enerji tarihimizde yepyeni bir sayfa açıyoruz. Adeta yüzen bir sanayi tesisi olan Osman Gazi'yi görev yerine, Karadeniz'e yolcu ediyoruz" dedi.

Habervitrini13731 Görüntüleme
İstanbul Valisi Gül: Dere yatağını işgal eden yerler yıkılacak
Gündem

İstanbul Valisi Gül: Dere yatağını işgal eden yerler yıkılacak

İstanbul'da sağanak yağış sonrası yaşanan sel felaketine ilişkin açıklamalarda bulunan Vali Davut Gül, "Dere yatağını işgal eden yapılar yıkılacak. İlk etapta mağdur vatandaşlarımızın hesaplarına 10’ar bin lira yatırıldı" dedi. Vali Gül, cumartesi ve pazar günü yağış olacağını fakat büyük bir yağış beklemediklerini ifade etti. Vali Gül, "Pazartesi İstanbul'da okullar tatil edilecek mi?" sorusuna da cevap verdi.

Habervitrini13508 Görüntüleme