Suriyeli anne bebeğini hastanede unuttu

••1 dk okuma
Suriyeli anne bebeğini hastanede unuttu

Hızlı Özet

“Gaziantep'te psikolojik tedavi gören anne, 1 buçuk yaşındaki bebeğini hastanenin emzirme odasında unuttu. Hastane yönetimi, 5 saat sonra anneye ulaştı.”






Gaziantep'te psikolojik tedavi gören anne, 1 buçuk yaşındaki bebeğini hastanenin emzirme odasında unuttu. Hastane yönetimi, 5 saat sonra anneye ulaştı.



Olay, öğle saatlerinde Gaziantep 25 Aralık Devlet Hastanesi'nde yaşandı. Suriye’de yaşanan iç savaş sonrası babasını kaybeden Suriyeli anne Hara Sıhniye, girdiği bunalım nedeniyle psikolojik tedavi görmeye başladı. Edinilen bilgiye göre, bugün 25 Aralık Devlet Hastanesi'nin bebek emzirme odasında oğlu Yusuf’u emziren anne Hara, daha sonra müşahede odasında gitti, burada ilaçların etkisiyle uyuyakaldı.



Bebeğe 5 saat güvenlik görevlileri baktı

Hastane görevlileri emzirme odasında buldukları ağlayan bebeğin annesini bulmak için anons yaptı. Bir süre sonra annesi bulunamayan Yusuf bebek için hastanenin güvenlik kameraları kontrol edilerek anne Hara Sıhniye’ye ulaşıldı. Yaklaşık 5 saat boyunca hastane personeli ve güvenlik görevlilerinin karnını doyurarak altını değiştirdikleri Yusuf bebek ise her şeyden habersiz etrafına gülücükler saçtı.



"Babam öldükten sonra psikolojik tedavi görmeye başladım"

Suriye'de yaşanan iç savaş sırasında babasını kaybettiğini belirten Suriyeli anne Hara Sıhniye, "Babamı kaybettikten sonra bazı rahatsızlıklar yaşadım. Daha sonra Türkiye’ye geldik burada da psikolojik tedavi görmeye başladım. Kullandığım bazı ağır ilaçlar var, bu ilaçlardan dolayı müşahede odasında uyuyakalmışım. Daha sonra hastane görevlileri geldiler, sağ olsunlar oğluma çok iyi bakmışlar" diye konuştu.



Mehmet Bulut - Orhan Erkılıç






Bu haber 393 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Azerbaycan'da başörtüsü yasağı! 28 Şubat günlerini hatırlatan görüntüler
Gündem

Azerbaycan'da başörtüsü yasağı! 28 Şubat günlerini hatırlatan görüntüler

Azerbaycan'da Bakanlar Kurulu tarafından onaylanan yeni kılık kıyafet düzenlemesi skandal görüntülere yol açtı. Başörtülü bir grup öğrencinin okula alınmaması ülkede tepkilere yol açarken sosyal medyaya yansıyan görüntüler 28 Şubat dönemini akıllara getirdi.

Habervitrini12143 Görüntüleme
Meteoroloji 3 bölgeyi sıraladı, şiddetli fırtına yolda
Gündem

Meteoroloji 3 bölgeyi sıraladı, şiddetli fırtına yolda

Ekim ayına sayılı günler kala bahar havasının yerini serin ve sağanak yağışlı hava alırken, Meteoroloji ve Prof. Dr. Orhan Şen’den uyarılar peş peşe sıralandı. Meteoroloji yarın Marmara, Karadeniz ve Kuzey Ege’de şiddetli fırtına beklendiğini, fırtına etkisinin akşam saatlerine kadar süreceğini belirtti. Orhan Şen ise “Cumartesi iç ve kuzey batı dan yağış çekilmeye başlayacak. Pazar günü çekilip doğuda kalacak” dedi. Valilik ise Tuzla, Pendik ve Şile'yi sağanak yağış için uyardı.

Habervitrini13543 Görüntüleme
Bahçeli’den fon soruşturması mesajı: "Siyasette arınma sağlanmalıdır"
Gündem

Bahçeli’den fon soruşturması mesajı: "Siyasette arınma sağlanmalıdır"

Bahçeli, gelişmeler karşısında iki husussun öne çıktığını belirterek, “Birincisi finansal piyasaların istikrarının devamı, ikincisi ise piyasa bozucu işlemlere tevessül edenlerden hukuk önünde hesap sorulmasıdır. Bir diğer husus ise mağdur edilen özellikle küçük yatırımcıların bu ve benzeri bir durumla karşılaşmaması için gerekli tedbirlerin alınmasıdır” dedi.

Habervitrini13495 Görüntüleme
Devasa fon hareketliliği takibe takıldı: İsmet Öğüt gözaltında
Gündem

Devasa fon hareketliliği takibe takıldı: İsmet Öğüt gözaltında

Kamuoyunda 'Balıkçı İsmet' olarak da tanınan İsmet Öğüt'ün 1 Temmuz-16 Eylül 2026 tarihleri arasında toplam 3 milyar 92 milyon 75 bin 513 TL tutarında fon çıkışı tespit edildi. Yapılan incelemeler sonrasında Balıkçı İsmet olarak bilinen İsmet Öğüt gözaltına alındı.

Habervitrini14020 Görüntüleme