Tartıştığı kişinin kulağını koparmıştı, cezası kesildi

••1 dk okuma
Tartıştığı kişinin kulağını koparmıştı, cezası kesildi

Hızlı Özet

“Sancaktepe’de trafikte tartıştığı kişinin kulağını ısırarak koparan şahıs, çıkarıldığı nöbetçi mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.”






Sancaktepe’de trafikte tartıştığı kişinin kulağını ısırarak koparan şahıs, çıkarıldığı nöbetçi mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.



Sancaktepe Demokrasi Caddesi Atatürk Mahallesi’nde Serdar Bülbül ile M.U. isimli şahıs arasında tartışma çıkmıştı. M.U., tartıştığı Serdar Bülbül’ün kulağını ısırarak koparmıştı.



Olaydan sonra yakalanan ve adliyeye sevk edilen zanlı, savcılıktaki ifadesinin ardından adli kontrol hükümlerinin uygulanması istemiyle Anadolu 6. Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği’ne sevk edildi. Mahkemede sorgusu sona eren zanlı, haftanın belli bir gününde imza atmak şartıyla adli kontrol hükümleri uygulanarak serbest bırakıldı.






Bu haber 979 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

SPK eski Başkanı İbrahim Ömer Gönül için Bakanlık’tan soruşturma izni istendi
Asayiş

SPK eski Başkanı İbrahim Ömer Gönül için Bakanlık’tan soruşturma izni istendi

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Eski Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Başkanı İbrahim Ömer Gönül için Hazine ve Maliye Bakanlığı’ndan soruşturma izni talep etti.

Habervitrini12883 Görüntüleme
İşte Zen Pırlanta sahiplerine atılan tehdit mesajları: Arabanızla havaya uçururuz
Asayiş

İşte Zen Pırlanta sahiplerine atılan tehdit mesajları: Arabanızla havaya uçururuz

İstanbul'da "Çirkinler" silahlı suç örgütünün, Zen Pırlanta sahiplerine gönderdiği yağma amaçlı tehdit mesajları ortaya çıktı. Soruşturmada yakalanan çete üyesi 5 şüphelinin, mağdurlara, "Sizi o bindiğiniz arabalarla havaya uçururuz", "Bindiğin Mercedes'e kadar biliyoruz" ve "Akşama kadar bize dönüş olmasın gerisini siz düşünün artık" şeklinde mesajlar attığı belirlendi.

Habervitrini15038 Görüntüleme
Sırtımızda naylon erittiler
Asayiş

Sırtımızda naylon erittiler

Olay, İstanbul'un Kağıthane ilçesi Merkez Mahallesi’nde meydana geldi. Hakan Ç. ile Görkem Serkan T., iddiaya göre alacak meselesi nedeniyle bir evde darbedildi. ​

Habervitrini14742 Görüntüleme
Denizolgun dosyasında çember daralıyor! İki kritik iddianame
Asayiş

Denizolgun dosyasında çember daralıyor! İki kritik iddianame

Eski Ulaştırma Bakanı Arif Ahmet Denizolgun’un 2016’daki ölümüne ilişkin soruşturmada 10 yıl sonra iki kritik iddianame hazırlandı. Soruşturmada daha önce “yok” denilen otopsi videosunun, fethi kabir kararının alındığı gün ortaya çıktığı belirlendi. Üç Adli Tıp görevlisi hakkında “resmî belgede sahtecilik”, Denizolgun’un özel doktoru olduğu belirtilen Nurettin Demirkol hakkında ise “yalan tanıklık” suçundan dava açıldı.

Habervitrini10001 Görüntüleme