Tecavüz villasında şimdi de grup seks skandalı

4 dk okuma
Tecavüz villasında şimdi de grup seks skandalı

Hızlı Özet

Antalya’da müzikholde çalışan Filiz G., kendisine ilaçlı bira ve kahve içirilip, grup sekse zorlandığı ve tecavüze uğradığı iddiasıyla şikayetçi oldu.


Filiz G.’nin tecavüzle suçladığı şüphelilerden Cevat Y. hakkında, aynı villada 3 ay önce bir lise öğrencisine ecstasy hap verip tecavüz ettiği iddiasıyla da ayrı bir soruşturma yürütülüyor.



Döşemealtı İlçesi’ne bağlı Dağbeli Mahallesi yakınlarındaki müzikholde çalışan 26 yaşındaki Filiz G., 1 Haziran gecesi, burada tanıştığı Mesut H. adlı işadamının cipiyle yola çıktı. Mesut H., Fatih A. ile Gürcistan asıllı eşi Khatuna A.’nın da içinde bulunduğu cipiyle, tanıdıkları Emrah K. ve Kamile K. çiftinin evine gitti. Burada bira içen Filiz G. ile Mesut H., Fatih A. ile de eşi iddiaya göre grup seks yaptı. Ev sahibi Emrah K. ile eşi Kamile K. ise ilişkiye katılmayıp, izlemekle yetindi. Ertesi gün Fatih A. ile eşi Khatuna A., Filiz G.’yi Duacı Köyü’nde işadamı Cevat Y.’nin villasına götürdü. Burada ikram edilen kahveyi içtikten sonra kendinden geçen Filiz G.’ye, Cevat Y. zorla ters ilişki kurdu. Fatih A. ile Khatuna A., saat 22.30 sıralarında Filiz G.’yi evine götürüp bıraktı.

Filiz G.’nin ertesi gün şüpheliler hakkında şikayetçi olması üzerine soruşturma başlatan savcılık, olaya karıştıkları belirtilen kişilerin ifadesini aldı. Karşılaştırma yapmak üzere şüphelilerden sperm örnekleri de alındı.





’HAYATIMIZA RENK KATIYORDUK’

Oto alım satım işi yapan Emrah K., savcılıktaki ifadesinde suçlamaları reddetti. Emrah K., "Evimize misafir olarak geldiler, Alkol aldık. Daha sonra uyumak istediler. Mesut H. ile Filiz G. yatak odamıza geçtiler ve uyudular" dedi. Eşi Kamile K. ise 9 yıllık evli olduklarını, yaklaşık 1 yıldır hayatlarına renk katmak için eş değişimi fantezisi yaşadıklarını belirterek, şöyle dedi:

"Önceleri bununla ilgili internet sitesinden partner bulduk. Siteden bulduğumuz çiftlerle önceden görüşüp tanışıyoruz. İki taraf da birbirini beğenirse karşı tarafın evine gidiyoruz. Biz hiç kendi evimize davet etmedik. İlk defa o akşam oldu.

Bu konuda özellikle evli çift olmalarına özen gösteriyoruz. İlk zamanlar çift partnerleri internetten buluyorduk. Daha sonra tanıştığımız arkadaşların önerisiyle yeni çiftler tanıyorduk. O akşamki Filiz G. ve Mesut H.’yi, Fatih A. ve Khatuna A. aracılığıyla tanıdık. Ben eşime Mesut H.’yi beğenmediğimi söyledim. Olaya dahil olmadık. Ben ya da eşim karşı tarafı beğenmezse cinsel birliktelik yaşamayız. Filiz G. bizim evde istekliydi. Yatak odasında iki saat kaldılar. Evimiz 1+1 olduğu için biz koridorda bekledik. Filiz G.’nin zaman zaman ’Erkeğim’ diye hitap ettiğini duyduk."



’BENDEN 5 BİN LİRA İSTEDİ’

İşadamı Mesut H. ise Filiz G.’yi olay gecesi Doğu Garajı semti civarından aldığını belirterek, "Canımız sıkılmasın diye arkadaşım olan Fatih A. ile eşini de yanımıza aldık ve bakkaldan bira alıp Kundu bölgesine gittik. Deniz kenarında biralarımızı içtik. Hep beraber Emrah ve Kamile K. adlı evli çiftin Kültür Mahallesi’ndeki evine gittik. Evin salon kısmında Filiz G. beni öpmeye başladı. Ben arkadaşlardan utandım. Filiz G. ile yan odaya geçtik. Normal yoldan cinsel ilişkiye girdik. Sabah ise Filiz G. benden 5 bin lira istedi. Bu kadar param olmadığını belirterek, 500 lira verdim. Daha sonra işe gittim. Beni tanımadığım bir numaradan, adının Süleyman D. olduğunu söyleyen bir kişi aradı ve ’Filiz G. ile birlikte olmuşsun ama yardımcı olmamışsın’ dedi. Bu şahıs ayrıca bana tehdit mesajları attı. Bu kişiden de şikayetçiyim" diye konuştu.



İşadamı Cevat Y. ise Fatih A.’nın kendisini arayıp evine gelmek istediğini söylediğini belirterek, "Evime geldiler. Kahve ikram ettim. Filiz G. benimle olmak istedi. Biz de odaya girip birlikte olduk. Benim işim olduğu için evden ayrılırken Filiz G. benden para istedi. Ben de hiçbir para karşılığı birlikte olmadığımı söyledim. Kimseye tecavüz etmedim" dedi.

Bir sitede kapıcılık yapan Fatih A. ise suçlamaları kabul etmeyerek, "Filiz G.’nin tefeciye 10 bin lira borcu varmış. Bunun 5 bin lirasını Mesut H. ödeceğini söylemiş, ama yardım etmediğini belirterek ağladı. Yanımıza alıp Cevat Y.’nin evine gittik. Filiz G. burada da Cevat Y. ile ilişkiye girdi. Akşam üzeri evinin yakınına bıraktık" dedi.



LİSELİ KIZLA GRUP SEKS İDDİASI

Şüphelilerden Cevat Y. hakkında savcılık, 3 ay önce de lise öğrencisi 17 yaşındaki B.Y.Ş.’ye ecstasy hap verip grup seks yaptıkları iddiasıyla başka bir soruşturma yürütüyor. Olayla ilgili 5 kişi daha aynı soruşturma kapsamında ifade verdi. Bu olayla ilgili şüpheliler ve B.Y.Ş.’den alınan kan, kıl ve doku örnekleri, uyuşturucu madde ve DNA testi sonuçları bekleniyor.


Bu haber 1431 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kara Haydar'ın düğünündeki altınların büyük kısmı sahte çıktı.. Gelin şok olacak
Asayiş

Kara Haydar'ın düğünündeki altınların büyük kısmı sahte çıktı.. Gelin şok olacak

Gösterişli yaşamı ve düğünündeki altın görüntülerinin ardından gözaltına alınıp kara para aklama suçlamasıyla tutuklanan Vanlı Kara Haydar olarak bilinen Mehmet Fatih Tançalan

Habervitrini14185 Görüntüleme
Hayrabolu’da otomobile silahlı saldırı: Kuyumcu toptancısı Hamdi Mor yaşamını yitirdi
Asayiş

Hayrabolu’da otomobile silahlı saldırı: Kuyumcu toptancısı Hamdi Mor yaşamını yitirdi

İstanbul’dan Hayrabolu’ya seyir halinde olan Hamdi Mor’un kullandığı otomobile, Canhıdır Köprüsü’nün altında silahlı saldırı düzenlendi. Ağır yaralanan 45 yaşındaki Mor, kaldırıldığı Hayrabolu Devlet Hastanesi’nde kurtarılamadı; jandarma ve polis ekiplerinin saldırganları yakalama çalışması sürüyor.

Habervitrini11119 Görüntüleme
Rojin Kabaiş soruşturmasında yeni kamera kaydı! Bilirkişi raporunda 4 şüphe
Asayiş

Rojin Kabaiş soruşturmasında yeni kamera kaydı! Bilirkişi raporunda 4 şüphe

Rojin Kabaiş soruşturmasında Kabaiş ailesinin avukatı Abdurrahman Karabulut, Mersin’de hazırlanan bilirkişi raporunun tamamlandığını açıkladı. Raporda yeni kamera kayıtlarına yer verildi. Rojin’in cep telefonunun bulunduğu alandaki özel güvenlik görevlisinin şüpheli hareketleri ve yine Rojin’in kaybolduğu akşam Bardakçı köyündeki bir evde şüpheli bir hareketlilik dikkat çekti. İşte dosyadaki 4 şüpheli detay…

Habervitrini10829 Görüntüleme
Çetelere geçit yok: Sokaklar Güvende soruşturmasında 21 tutuklama
Asayiş

Çetelere geçit yok: Sokaklar Güvende soruşturmasında 21 tutuklama

Adalet Bakanı Sayın Akın Gürlek’in açıkladığı "Sokaklar Güvende" operasyonu kapsamında 21 şüpheli tutuklandı, 2 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Habervitrini10597 Görüntüleme