Tecavüze uğrayan Aleyna Ağgül'ün ölüm nedeni belli oldu

1 dk okuma
Tecavüze uğrayan Aleyna Ağgül'ün ölüm nedeni belli oldu

Hızlı Özet

Iğdır'da sınıf arkadaşı Göktürk Argın'ın babası Gökhan Argın'ın tecavüzüne uğradıktan sonra 5. kattan atlayarak hayatına son veren Aleyna Ağgül'ün otopsi raporu ortaya çıktı.






Erzurum'da dehşet dolu anlar yaşandı… 5 katlı bir apartmanda çıkan yangında evlerinde mahsur kalanlar, itfaiye ekipleri tarafından çıkarıldı. O anlar objektiflere böyle yansıdı..



Iğdır'da sınıf arkadaşı Göktürk Argın'ın babası Gökhan Argın'ın tecavüzüne uğradıktan sonra 5. kattan atlayarak hayatına son veren Aleyna Ağgül'ün otopsi raporu ortaya çıktı. Açıklanan otopsi raporuna göre Aleyna Ağgül'ün kanında 0,84 promil etanol olduğu ve beyin travmasına iç kanama nedeniyle hayatını kaybettiği bildirildi.



Türkiye'nin konuştuğu Aleyna Ağgül olayında yeni bir gelişme yaşandı. Iğdır'da uğradığı tecavüz sonrası 5'inci kattan atlayarak yaşamına son veren Aleyna Ağgül'ün (18) otopsi raporu tamamlandı.Raporda, kanında 0,84 promil etanol bulunan Ağgül'ün genel beden travmasına bağlı kafatası kemik kırıklarıyla birlikte beyin kanaması, beyin doku harabiyeti, torakal omur ve kot kırıkları ile iç organ ve büyük damar yaralanmasından gelişen iç kanama sonucu öldüğü bildirildi.



"ÖLÜMÜMDEN GÖKHAN ARGIN SORUMLUDUR"



Kent merkezinde, 14 Kasım Mahallesi'nde oturan Aleyna Ağgül, 30 Eylül 2021'de, yaşadığı apartmana bitişik apartmanın boşluğunda ölü bulundu. 'Ölümümden Gökhan Argın sorumludur' yazılı not bırakan Aleyna'nın ölümüyle ilgili soruşturma başlatıldı.




Bu haber 873 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Haluk Levent'in Emniyet İfadesi : Borsada oynamak gibi bir zaafım var
Asayiş

Haluk Levent'in Emniyet İfadesi : Borsada oynamak gibi bir zaafım var

AHBAP Derneği hakkındaki tahkikat çerçevesinde ifadesi alınan Haluk Levent, derneğin tek mali sorumlusu olduğunu belirtti. Levent, kendi adına banka hesabı kullanmadığını ve dernek çeklerini kişisel teminat olarak değerlendirdiğini beyan etti.

Habervitrini9589 Görüntüleme
Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner tutuklandı
Asayiş

Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner tutuklandı

Ankara'da, Çankaya Belediyesi'ne yönelik yürütülen, "suç örgütü kurma", "rüşvet" ve "ihaleye fesat karıştırma" soruşturması kapsamında adliyeye sevk edilen Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner'in de aralarında bulunduğu 30 şüpheliden 24'i, çıkarıldıkları nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'nce tutuklandı.

Habervitrini11052 Görüntüleme
Haluk Levent sağlık kontrolünden geçirildi, adliyeye sevk edildi
Asayiş

Haluk Levent sağlık kontrolünden geçirildi, adliyeye sevk edildi

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Ahbap Derneği'ne yönelik yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan Haluk Levent, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından sabah saatlerinde sağlık kontrolüne getirildi. Levent, daha sonrasında adliyeye sevk edildi.

Habervitrini12593 Görüntüleme
Haluk Levent'in şoförü itiraf etti! "Hesabımı para transferleri için kullandı"
Asayiş

Haluk Levent'in şoförü itiraf etti! "Hesabımı para transferleri için kullandı"

Ahbap Derneği'ne yönelik soruşturmada ifade veren Haluk Levent'in şoförü İlker Çetin, Levent'in banka hesabı bulunmadığını, farklı kişilerden gelen paraların kendi hesabına yatırıldığını ve talimat doğrultusunda istenilen hesaplara aktardığını iddia etti. WhatsApp yazışmalarını delil olarak sakladığını söyleyen Çetin, Kıbrıs'taki kumarhaneye ilişkinse dikkat çeken beyanlarda bulundu.

Habervitrini13731 Görüntüleme