Tuğba Ekinci İmamoğlu ile kucaklaşan Murat Boz'u fena bozdu

1 dk okuma
Tuğba Ekinci İmamoğlu ile kucaklaşan Murat Boz'u fena bozdu

Hızlı Özet

Buluşma sonrası fotoğrafları yayınlanan Murat Boz'e güzel yorumların yanı sıra bir çok eleştiri de geldi. Boz'u son olarak şarkıcı Tuğba Ekinci, "Ayakçı" diyerek eleştirdi.






Tuğba Ekinci'den Ekrem İmamoğlu ile buluşan Murat Boz'a sert çıkış!



İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, seçim döneminde kampanyasına maddi destekte bulunduğu söylenen şarkıcı Murat Boz ile bir araya geldi. Eleştirilerin hedefi olan Boz'a bir tepki de Tuğba Ekinci'den geldi.





Şarkıcı Murat Boz, YSK kararı ile 23 Haziran'da tekrarlanan İstanbul seçimleri öncesinde CHP adayı Ekrem İmamoğlu'nun adaylık kampanyasına 100 bin lira bağışta bulunmasıyla gündeme gelmişti. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Murat Boz önceki gün Karadeniz Ereğlisi'nde ilk kez bir araya geldi. Buluşma sonrası fotoğrafları yayınlanan Murat Boz'e güzel yorumların yanı sıra bir çok eleştiri de geldi. Boz'u son olarak şarkıcı Tuğba Ekinci, "Ayakçı" diyerek eleştirdi.



"BİR KIBLENİZ OLSUN"



Yaptığı siyasi paylaşımlarla ve sivri çıkışlarıyla sık sık gündeme gelen şarkıcı Tuğba Ekinci, sosyal medya hesabından Murat Boz'un Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile fotoğraflarını paylaştı. Ekinci paylaşımına "Bir kıbleniz olsun. Bedavacılığın sonu ayakçılıktır" notunu ekledi.




Bu haber 764 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Altılı Masa'dan Cumhur ittifakına
Gündem

Altılı Masa'dan Cumhur ittifakına

Saadet Partisi Genel Başkanı Mahmut Arıkan, olası siyasi iş birliklerine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Cumhur İttifakı’yla ilgili soruya da yanıt veren Arıkan, herhangi bir siyasi partiyle iş birliğine ilke ve prensipler çerçevesinde yaklaşılabileceğini belirterek, “Hayatta olmaz,

Habervitrini10663 Görüntüleme
Dışişleri Bakanı Fidan, canlı yayında yanıtladı! 'Yemen'de Mekke Anlaşması devreye girebilir'
Gündem

Dışişleri Bakanı Fidan, canlı yayında yanıtladı! 'Yemen'de Mekke Anlaşması devreye girebilir'

Dışişleri Bakanı Fidan, canlı yayında yaptığı değerlendirmede Yemen ve Suudi Arabistan arasındaki çatışmalarda Mekke Anlaşması'nın devreye girebileceğini söyledi. Fidan, bunun özellikle 'teknik' konularda olabileceğini belirtti

Habervitrini10595 Görüntüleme
Türk hurması sıfır masrafla servet kazanıyor
Gündem

Türk hurması sıfır masrafla servet kazanıyor

Yıllardır milyonlarca dolar ödenerek yurt dışından getirilen o mucizevi ürün için Anadolu topraklarında yeni bir dönem başladı. Ne düzenli sulama istiyor ne de gübre masrafı çıkarıyor... İthalat rekorları kırılırken gözünü karartıp bu ürünü tarlasına diken çiftçiler, şimdilerde servet kazanıyor.

Habervitrini13959 Görüntüleme
ABD, İran savaşının maliyetini açıkladı..100 milyar dolara gidiyor
Gündem

ABD, İran savaşının maliyetini açıkladı..100 milyar dolara gidiyor

ABD'nin İran'a yönelik savaşında askeri harcamaların 3 Eylül itibarıyla 43,6 milyar dolara ulaştığı bildirildi. Mühimmat giderleri ise bir ay içinde 6 milyar dolardan fazla artarak 28,1 milyar dolara çıktı.

Habervitrini10149 Görüntüleme