Edinilen bilgiye göre, Dursunbey Belediyesi'ne ait 10 VN 799 plakalı kamyonet, ilçe merkezinde karla kaplı yollarda tuzlama çalışması yapıldığı sırada yoldan çıktı. Tayfun Y. isimli işçinin kullandığı araç, Üçeylül Mahallesi'nde yapılan çalışma sırasında kayan araç, yolda oynayan çocuklara çarpmamak için sürücünün direksiyonu kırması sonucu rampa aşağı ilerlerken şarampole uçtu. 3 metre aşağıdaki bahçeye düşen aracın sürücüsü ile arkasındaki Muharrem K. ve Zafer N. isimli işçiler yaralandı. Balıkesir Devlet Hastanesi'ne sevk edilen yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, Zafer N. isimli işçinin ise boynunda meydana gelen problem nedeniyle ameliyata alınacağı bildirildi.
Kazanın kendilerini çok üzdüğünü belirten Belediye Başkanı Mehmet Ruhi Yılmaz, hastaneye giderek işçilerle görüştü, doktorlardan sağlık durumları hakkında bilgi aldı. Başkan Yılmaz, "Görünmez kaza. Ekibimiz tuzlama çalışması yaparken rampa aşağı buzla kaplı yolda araç kaymış. Bu sırada yolda kayak yapan çocukları görünce onlara çarpmamak için sürücü direksiyonu kırmış ve yoldan çıkıp şarampole uçmuşlar. Gene de Allah korumuş" dedi.
TUZLAMA ARACI DEVRİLDİ: 3 YARALI

Hızlı Özet
“Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde yollarda tuzlama çalışması yapan belediyeye ait araç kayarak yoldan çıktı. Şarampole devrilen araçtaki sürücü ile birlikte toplam 3 kişi yaralandı.”
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Suudi Arabistan ve Husi milisleri arasında çatışma şiddetlendi.. Şok eden yeni görüntüler
Suudi Arabistan bu hafta Husi milislerini, İslam'ın en kutsal şehri ve hac ile umre ibadetlerinin yapıldığı yer olan Mekke'ye "korkakça" bir saldırı düzenlemekle suçladı .

Hakan Fidan, Muhyiddin İbnü'l-Arabi, Mevlana Halid-i Bağdadi ve Selahaddin Eyyubi Türbesini ziyaret etti
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Suriye'de cami ve türbeler ile Türk Hava Şehitliği’ni ziyaret etti.

YENİ Parti'ye yapılan toplam bağış beklenenin altında kaldı
YENİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ceylan "YENİ Parti'nin dayanışma kampanyasında 50 günde 158.202 bağışçımız, üyelerimizle birlikte toplam 561.631.100 TL bağış ve aidat desteği sağlamıştır" diye yazdı.

Gürsel Tekin'in görevine son verildi ama gitmiyor
CHP İstanbul İl Kongresi ile ilgili tedbir kararı kaldırıldı. İstanbul 45. Asliye Hukuk, Gürsel Tekin ve heyetinin görevini sonlandırdı.