Ümraniye'de markete pompalı tüfekle saldırı kamerada

2 dk okuma
Ümraniye'de markete pompalı tüfekle saldırı kamerada

Hızlı Özet

Ümraniye'de iki grup arasında çıkan tartışma, sokak ortasında pompalı tüfekli saldırıya dönüştü. Tartıştıkları kişilerin yanlarına daha sonra pompalı tüfek ile gelen iki şahıstan biri, şahısların sığındığı markete ateş açtı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.






Ümraniye'de iki grup arasında çıkan tartışma, sokak ortasında pompalı tüfekli saldırıya dönüştü. Tartıştıkları kişilerin yanlarına daha sonra pompalı tüfek ile gelen iki şahıstan biri, şahısların sığındığı markete ateş açtı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.





Olay, Ümraniye'de Cemil Meriç Mahallesi'nde dün yaşandı. İddiaya göre, iki grup genç arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Diğer grup ile tartışma yaşayan iki şahıs, daha sonra yanlarına pompalı tüfek alarak tartıştıkları grubun olduğu yere motosikletle geldi. Elinde pompalı tüfek ile motosikletten inen şahıs ile diğer grup arasında sözlü münakaşa yaşandı. Kendilerine tüfek doğrultulan gençler, korku ile yakınlarındaki markete sığındı. Pompalı tüfekli saldırgan, marketin içerisine doğru ateş açtı. Marketin sahibi İsmail Gonca, masanın altına sığınarak saçmalardan şans eseri kurtuldu. Saldırganlar, daha sonra olay yerinden motosikletle ayrıldı. Şans eseri saçmaların isabet etmemesiyle olayda yaralanan ya da ölen olmadı. Marketin camları, duvar ve bazı ürünler ise saçmaların isabet etmesiyle zarar gördü. Olay yerine sevk edilen polis ekipleri, olay ile ilgili çalışma başlattı.





"Olduğum yerde dursam suratıma saçmalar gelecekti"



Pompalı tüfekle ateş açılan dükkanı sahibi İsmail Gonca, "Dükkanın yanında gençler arasında tartışma oldu. Tartışma sırasında bir el silah sesi duydum. Silah sesinden sonra gençler benim dükkana sığındılar. Pompalı tüfekle gelen şahıs da dışarı çıkmalarını istedi. Dışarı çıkmayınca bu sefer dükkanın içerisine camdan ateş etti. Sonra motosikletli birisi onu dükkanın önünden aldı götürdü. Diğer şahıslar da sonra dükkandan çıktılar. Ben içerideydim, masanın altına sığındım. Zaten olduğum yerde dursam suratıma saçmalar gelecekti. Yaralanan olmadı, herkes dükkanın her bir köşesine sığındı" dedi.




Bu haber 561 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Pusula Holding yöneticilerinden İsviçre’ye servet transferi!
Asayiş

Pusula Holding yöneticilerinden İsviçre’ye servet transferi!

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü dev fon soruşturmasında çarpıcı bir detay ortaya çıktı. Pusula Holding Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Turhan ile Pusula Portföy Başkanı Muhammed Yarız’ın hesaplarından İsviçre’ye toplamda 15 milyon dolar ve 25 milyon euro transfer edildiği saptandı.

Habervitrini14317 Görüntüleme
Bakan Gürlek: İki faili meçhul dosya daha aydınlatıldı
Asayiş

Bakan Gürlek: İki faili meçhul dosya daha aydınlatıldı

Adalet Bakanı Sayın Akın Gürlek, İstanbul ve Osmaniye’de yıllardır aydınlatılmayı bekleyen iki cinayet dosyasının daha çözüldüğünü açıkladı. İstanbul Gaziosmanpaşa’da 2018 yılında işlenen cinayetle ilgili yeni bir şüpheli tespit edilerek tutuklandı. Osmaniye’nin Düziçi ilçesinde ise kaybolan Ayşegül Yaşar’ın cansız bedenine ulaşıldı. Dosyada şüpheli ile anne ve babası gözaltına alındı.

Habervitrini13586 Görüntüleme
Alihan Kuriş soruşturmasında 23 şirkete kayyım atandı! 29 gözaltı var!
Asayiş

Alihan Kuriş soruşturmasında 23 şirkete kayyım atandı! 29 gözaltı var!

Alihan Kuriş suç örgütüne yönelik soruşturmada kayıt dışı para ve menkul kıymet transferi yapıldığı tespiti üzerine 29 kişi hakkında gözaltı kararı verildi. 23 şirkete ise kayyım atandı.

Habervitrini12113 Görüntüleme
Görevden uzaklaştırılan Savcı Türkşad Kunthan Uçuk'a yurt dışına çıkış yasağı
Asayiş

Görevden uzaklaştırılan Savcı Türkşad Kunthan Uçuk'a yurt dışına çıkış yasağı

HSK tarafından 3 ay süreyle görevden uzaklaştırılan Bozova Cumhuriyet Savcısı Türkşad Kunthan Uçuk, hakkında yürütülen "kamu görevlisine hakaret" soruşturması kapsamında adliyeye gelerek teslim oldu. Uçuk hakkında yurt dışına çıkış yasağı uygulanmasına karar verildi.

Habervitrini9358 Görüntüleme