Ünlülere uyuşturucu operasyonu! Tutuklamalar var

••2 dk okuma
Ünlülere uyuşturucu operasyonu! Tutuklamalar var

Hızlı Özet

“Ünlülere yönelik yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan Ali Sert ve Rabia Karataş tutuklandı. Neda Şahin ile Selen Çetinkaya ise adli kontrolle serbest bırakıldı.”

Ünlülere yönelik yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan Ali Sert ve Rabia Karataş tutuklandı. Neda Şahin ile Selen Çetinkaya ise adli kontrolle serbest bırakıldı.

İstanbul’da yürütülen uyuşturucu soruşturması kapsamında gözaltına alınan ve aralarında Oktay Kaynarca ile Emel Müftüoğlu’nun da bulunduğu 6 şüpheli adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden Ali S. ve Rabia K. tutuklanırken, Kaynarca ve Müftüoğlu hakkında yurt dışı çıkış yasağı adli adli kontrol şartı kararı verildi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Kaçakçılık, Narkotik ve Ekonomik Suçlar Soruşturma Bürosu tarafından ünlü isimlere yönelik yürütülen 'uyuşturucu' soruşturması sürüyor. Soruşturma kapsamında 'kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde bulundurmak', 'uyuşturucu kullanılmasını kolaylaştırmak', 'bir kimseyi fuhşa teşvik etmek, bunun yolunu kolaylaştırmak ya da fuhuş için aracılık etmek veya yer temin etmek', 'kumar oynanması için yer ve imkan sağlamak' suçlarından bir veya birkaçını işlediği iddia edilen şüpheliler oyuncu Oktay Kaynarca, şarkıcı Emel Müftüoğlu, Neda Ş., Ali S., Rabia K. ve Selen Ç. jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınmıştı.

Oktay Kaynarca ve Emel Müftüoğlu ile diğer şüpheliler Bahçelievler'de bulunan Adli Tıp Kurumu'nda, kan, saç ve idrar örnekleri alınmıştı. Şüpheliler daha sonra İstanbul İl Jandarma Komutanlığı'ndaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilmişti.

Adliyeye sevk edilen ve savcılıkta ifade işlemleri tamamlanan oyuncu Oktay Kaynarca ve Müftüoğlu, ev hapsi şeklinde adli kontrol tedbiri istemiyle, Ali S. ve Rabia K., tutuklanma talebiyle diğer iki şüpheli ise adli kontrol talebiyle Sulh Ceza Hakimliği’ne sevk edildi.

2 İSİM TUTUKLANDI

Mahkemede ifadeleri alınan şüphelilerden oyuncu Oktay Kaynarca ve şarkıcı Emel Müftüoğlu hakkında yurt dışı çıkış yasağı adli kontrol kararı verildi. Neda Ş. ile Selen Ç., adli kontrol kararı ile serbest bırakıldı. Ali S. ve Rabia K. ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bu haber 625 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

SPK eski Başkanı İbrahim Ömer Gönül için Bakanlık’tan soruşturma izni istendi
Asayiş

SPK eski Başkanı İbrahim Ömer Gönül için Bakanlık’tan soruşturma izni istendi

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Eski Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Başkanı İbrahim Ömer Gönül için Hazine ve Maliye Bakanlığı’ndan soruşturma izni talep etti.

Habervitrini12943 Görüntüleme
İşte Zen Pırlanta sahiplerine atılan tehdit mesajları: Arabanızla havaya uçururuz
Asayiş

İşte Zen Pırlanta sahiplerine atılan tehdit mesajları: Arabanızla havaya uçururuz

İstanbul'da "Çirkinler" silahlı suç örgütünün, Zen Pırlanta sahiplerine gönderdiği yağma amaçlı tehdit mesajları ortaya çıktı. Soruşturmada yakalanan çete üyesi 5 şüphelinin, mağdurlara, "Sizi o bindiğiniz arabalarla havaya uçururuz", "Bindiğin Mercedes'e kadar biliyoruz" ve "Akşama kadar bize dönüş olmasın gerisini siz düşünün artık" şeklinde mesajlar attığı belirlendi.

Habervitrini15097 Görüntüleme
Sırtımızda naylon erittiler
Asayiş

Sırtımızda naylon erittiler

Olay, İstanbul'un Kağıthane ilçesi Merkez Mahallesi’nde meydana geldi. Hakan Ç. ile Görkem Serkan T., iddiaya göre alacak meselesi nedeniyle bir evde darbedildi. ​

Habervitrini14850 Görüntüleme
Denizolgun dosyasında çember daralıyor! İki kritik iddianame
Asayiş

Denizolgun dosyasında çember daralıyor! İki kritik iddianame

Eski Ulaştırma Bakanı Arif Ahmet Denizolgun’un 2016’daki ölümüne ilişkin soruşturmada 10 yıl sonra iki kritik iddianame hazırlandı. Soruşturmada daha önce “yok” denilen otopsi videosunun, fethi kabir kararının alındığı gün ortaya çıktığı belirlendi. Üç Adli Tıp görevlisi hakkında “resmî belgede sahtecilik”, Denizolgun’un özel doktoru olduğu belirtilen Nurettin Demirkol hakkında ise “yalan tanıklık” suçundan dava açıldı.

Habervitrini10049 Görüntüleme