UYANIK MÜTAHİTİN ERDOĞAN YALANI...

1 dk okuma
UYANIK MÜTAHİTİN ERDOĞAN YALANI...

Hızlı Özet

Başbakan Erdoğan’ın, iki yıldır oturduğu Keçiören Subayevleri’ndeki evinden taşınacağı söylentisi komşularını ayağa kaldırdı. Haberleri araştıran Erdoğan'ın yakın çevresi, 'akıllara ziyan' bir yalanla karşılaştı.

Erdoğan ve eşini ziyaret eden komşuları, ‘Bizi bırakıyor musunuz?’ diyerek taşınma iddialarının doğru olup olmadığını sordular.

Erdoğan, ‘Nereden çıktı bu taşınma işi?’ diyerek şaşkınlığını dile getirirken, ardından da ‘Hayır taşınmıyorum, siyaset hayatımın sonuna kadar da buradayım’ diyerek komşularının yüreğine su serpti.

Ancak Erdoğan, taşınacağı iddialarının kaynağını da merak etti. Bunun üzerine taşınma iddialarının kaynağını araştıran yakın çevresi kısa sürede bu iddiaların kaynağına ulaştı.

ERDOĞAN’IN YAKIN ÇEVRESİ ARAŞTIRDI

Yakın çevrenin araştırması sonucunda ortaya çıkan ve duyanları şaşırtan taşınma iddialarının kaynağından, Ankara’nın bazı uyanık müteahhit ve emlakçıları çıktı.

Bazı müteahhit ve emlakçilerin, ‘Başbakan buraya taşınıyor, elinizi çabuk tutup Başbakan’a komşu olun’ diyerek, Keçiören Kalaba, İncek ve Çayyolu’ndaki konutlarını pazarlamaya çalıştıkları saptandı. Erdoğan’ın yakın çevresi, bir süredir Meclis kulislerinde kendilerini yakalayıp ‘Başbakan taşınıyormuş, doğru mu?’ diye soran millletvekili ve partililere, ‘Yok öyle şey, işin aslı şöyle’ diyerek bu açıklamayı yapıyor.

Aynı çevreden bir kaynak da Hürriyet’in sorusu üzerine, ‘Bir kaç namussuzun yüzünden perişan olduk. Her gören ‘Başbakan taşınıyor mu’ diye soruyor, biz de durumu anlatmak zorunda kalıyoruz’ dedi.
(HÜRRİYET)

Bu haber 1778 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

YKS Tedbirleri Kapsamında Meydanlarda Maç Gösterimleri İptal Edildi
Gündem
#Paraguay#milli mac#yayin

YKS Tedbirleri Kapsamında Meydanlarda Maç Gösterimleri İptal Edildi

İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi'nin 81 il valiliğine ilettiği talimat uyarınca, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) ile aynı zamana denk gelen Türkiye-Paraguay maçının meydanlarda dev ekranlardan yayınlanması durduruldu. Kararın ardından birçok belediye, yarın sabah 06.00'da yapılması öngörülen yayın organizasyonlarını iptal ettiğini duyurdu.

Habervitrini10189 Görüntüleme
Dünyanın en çok balistik füzeye sahip 10 ülke.. Türkiye de listede
Gündem

Dünyanın en çok balistik füzeye sahip 10 ülke.. Türkiye de listede

Nükleer güçlerin zirvedeki konumunu koruduğu küresel balistik füze tablosunda dünyanın en çok balistik füzeye sahip 10 ülkesi belli oldu. Peki Türkiye kaçıncı sırada? İşte listenin tamamı...

Habervitrini11263 Görüntüleme
İBB Yöneticisi Erhan Karaal Kurtarıldı, Gözaltı Sayısı 8'e Yükseldi
Gündem
#istanbul#İBB#Erhan Karaal

İBB Yöneticisi Erhan Karaal Kurtarıldı, Gözaltı Sayısı 8'e Yükseldi

Maltepe'deki evinin önünden kaçırılan İBB Kültür A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Erhan Karaal, polis ekiplerinin Tuzla'da düzenlediği bir operasyonla bulundu. Sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilen Karaal'ın alıkonulmasıyla ilgili yürütülen soruşturmada gözaltına alınanların sayısı 8'e çıktı.

Habervitrini14544 Görüntüleme
Galatasaray yaz bombasını patlattı! Okan Buruk bu transferi çok istiyor
Gündem
#Galatasaray#Reijnders#transfer

Galatasaray yaz bombasını patlattı! Okan Buruk bu transferi çok istiyor

Süper Lig'de başlayacak yaz transfer dönemi öncesinde Galatasaray transferde sıcak saatler yaşanıyor. Sarı-kırmızılılar hem lig hem de Şampiyonlar Ligi için kadrosunu güçlendirmeyi ve sezona iddialı bir giriş yapmayı hedefliyor.

Habervitrini10952 Görüntüleme