Antalya'nın Konyaaltı sahilinde çalışma yürüten belediye ekiplerince plaja Kovid-19 tedbirleri kapsamında uyarı levhaları asıldı, şezlong ve şemsiyeler ise sosyal mesafe kuralına uygun yerleştiriliyor.
Ve Antalya’da plajlara sosyal mesafeli yeni düzen…

Hızlı Özet
“Antalya'nın dünyaca ünlü Konyaaltı sahili, denize girip plajda güneşlenecek yerli ve yabancı turistler için yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirlerine uygun olarak düzenleniyor”
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Akşener Vakfı resmen kuruldu! İşte logosu ve amacı
Gözlerden uzak bir hayat süren Meral Akşener'in adını taşıyan vakfın kuruluş işlemleri tamamlandı. Başta kadınlar, çocuklar ve öğrenciler olmak üzere ihtiyaç sahiplerine destek vermeyi amaçlayan vakfın logosu da ortaya çıktı.

Stokholm Büyükelçisi Korhan Karakoç'un frak giymesi kural değil kendi tercihi
TÜRKİYE’nin Stokholm Büyükelçisi Korhan Karakoç, İsveç Kralı’na güven mektubu sunmaya takım elbise yerine Frak giyerek gitmesi büyük tepkiye neden oldu.

Şiddetli yağış nedeniyle iki şehir suya gömüldü
Doğu Karadeniz Bölgesi'nde dün akşam saatlerinden itibaren başlayan şiddetli yağış Rize'nin sahil kesimindeki ilçelerinden etkili oldu. İyidere ilçesi ve Pazar ilçesi yağışlardan en fazla nasibini alan ilçeler oldu. İyidere Belediye Başkanı Saffet Mete "Şu an itibarıyla 9 mahalle ve 7 köyümüzde büyük hasarlar var.

Kaşif Kozinoğlu'nun koğuş arkadaşı Hasan Atilla Uğur'a ev hapsi
Kaşif Kozinoğlu soruşturmasında koğuş arkadaşları Hasan Atilla Uğur ile Hasan Ataman Yıldırım'a ev hapsi