Yanan evini izleyen kişiye maske cezası!

••1 dk okuma
Yanan evini izleyen kişiye maske cezası!

Hızlı Özet

“Bursa'nın İnegöl ilçesinde 5 katlı apartmanın en üst katında çıkan yangın, saat 20.00 sıralarında Hamidiye Mahallesi, Barış Sokak'ta 5 katlı apartmanın en üst katındaki dairede henüz belirlenemeyen nedenle çıktı. Alevleri gören mahalleli durumu polis ve itfaiye ekiplerine bildirdi.”






Bursa'nın İnegöl ilçesinde 5 katlı apartmanın en üst katında yangın çıktı. Evinin yandığını öğrenince olay yerine gelen Fadıl T.'ye panik yaşadığı sırada, maske ve mesafe kuralına uymadığı için 900 TL para cezası kesildi.



Bursa'nın İnegöl ilçesinde 5 katlı apartmanın en üst katında çıkan yangın, saat 20.00 sıralarında Hamidiye Mahallesi, Barış Sokak'ta 5 katlı apartmanın en üst katındaki dairede henüz belirlenemeyen nedenle çıktı. Alevleri gören mahalleli durumu polis ve itfaiye ekiplerine bildirdi.



negol1.jpg



İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. İtfaiye ekiplerince yangını çevre binalara sıçramadan söndürmek için çalışma başlatıldı.



Çalışmaları izlemek için sokağa çıkan mahallelinin maske ve mesafe kuralına uymadığı görülürken polis ekipleri vatandaşları uyardı. Evinin yandığını öğrenerek olay yerine gelen Fadıl T. polis ekiplerinin maske takması yönündeki uyarılarını dinlemedi.



Fadıl T.'ye maske takmadığı için 900 TL cezai işlem uygulandı.



Yangın, itfaiye ekiplerinin çalışması sonucu kısa sürede söndürülürken, daire kullanılmaz hale geldi.



 




Bu haber 436 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Cemil Tugay AK Parti’ye mi katılıyor? AK Parti’den '7 Ekim' videosu
Gündem

Cemil Tugay AK Parti’ye mi katılıyor? AK Parti’den '7 Ekim' videosu

Cemil Tugay’ın AK Parti’ye katılacağı iddiası gündemi hareketlendirirken, AK Parti’den dikkat çeken bir paylaşım geldi. Çöp yığınlarıyla başlayan videoda 7 Ekim tarihi öne çıkarıldı, finalde ise güneş doğup çiçekler açtı.

Habervitrini11419 Görüntüleme
AK Parti düğmeye bastı! Fon işlemleri için 10 maddelik teklif
Gündem

AK Parti düğmeye bastı! Fon işlemleri için 10 maddelik teklif

AK Parti, sermaye piyasasında gerçekleştirilen fon işlemleriyle ilgili 'geçici nitelikte' bir kanun teklifi hazırladı. 10 maddeden oluşması planlanan teklifle 455 bin 578 yatırımcının 1 milyon liraya kadar olan varlıklarının tasfiyesi öngörülüyor.

Habervitrini10316 Görüntüleme
Özgür Özel AK Parti'ye geçeceği söylenen İzmir Büyükşehir Belediye başkanına hain oğlu hain dedi
Gündem

Özgür Özel AK Parti'ye geçeceği söylenen İzmir Büyükşehir Belediye başkanına hain oğlu hain dedi

YENİ Parti lideri Özel, siyasi transfer tartışmaları üzerinden sert ifadeler kullandı. Cemil Tugay'ın AK Parti'ye geçeceği yönündeki iddiaların gündemde olduğu süreçte konuşan Özel, isim vermeden “Satıp gidenler hain oğlu haindir” dedi.

Habervitrini13457 Görüntüleme
Erdoğan, Filistinli Hind Rajab’ın ailesini kabul etti
Gündem

Erdoğan, Filistinli Hind Rajab’ın ailesini kabul etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hind Rajab'ın ailesi ve yakınlarıyla Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde bir araya geldi. Gazze'de yaşanan saldırıda hayatını kaybeden 6 yaşındaki Hind Rajab'ın yaşadıkları dünya çapında yankı uyandırmıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan da yakın zamanda BM Genel Kurulu'ndaki konuşmasında Hind Rajab'ın öldürülmesine değinmişti.

Habervitrini13353 Görüntüleme