82 yaşındaki kadın, karanlıkta kendisini dövüp kolundaki bilezikleri almaya çalışırken küfürler eden saldırganın sesinden torunu olduğunu anladı. "Oğlum bileziklerden birini al git. Ne olur dövme beni" diyen kadın saldırganı durduramadı.
ADANA’da bir süre önce çalıştığı tekstil firmasından çıkarılan ve işsiz kalan iki çocuk babası Salih Çetin (32), yalnız yaşayan babaannesi Ümmügülsüm Çetin’in (82) bileziklerini çalmayı planladı. Babaannesinin evine camdan giren Salih Çetin, karanlıkta üzerine atladığı babaannesini yere düşürdü.
Elindeki sopayla babaannesine vuran Salih Çetin, yaşlı kadının kolundaki bilezikleri almak istedi. Ancak kendisine direnen babaannesine öfkelenen torun küfretti. Sesinden gaspçının torunu olduğunu anlayan Ümmügülsüm Çetin, "Oğlum bileziklerden birini al git. Ne olur dövme beni" dedi. Buna rağmen babaannesini sopayla dövmeyi sürdüren Salih Çetin, yaşlı kadının kolundaki 3 bileziği aldıktan sonra kaçarak kendi evine gitti. Ümmügülsüm Çetin ifadesinde gaspçının yüzünü görmediğini, ancak döverken küfredenin torununun sesi olduğunu söyledi. Polisler, Salih Çetin’i yakaladı ve evinde gasp edilen 3 bileziği buldu. Gözaltına alınan Salih Çetin’in annesi Hayriye Çetin, sinir krizleri geçirdi ve kayınvalidesine, "Oğluma iftira attın. O böyle şey yapmaz" diye bağırdı. Soruşturma sürüyor.
YAŞLI KADINDAN TORUNUNA YÜREK BURKAN SÖZ: "NE OLUR DÖVME BENİ"

Hızlı Özet
“Adana'da yalnız yaşayan 82 yaşındaki kadın, kendi torunu tarafından bilezikleri için gasp edildi...”
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

İBB yöneticisi Erhan Karaal'i 500 kilo altın için kaçırdılar!
İBB Kültür A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Erhan Karaal’ın kaçırılmasına ilişkin soruşturmada yeni detaylar ortaya çıktı. Şüphelilerin, İBB yolsuzluk davasında gündeme gelen 500 kilogram külçe altının Karaal tarafından saklandığını düşündükleri ve bu iddia üzerinden hareket ettikleri öne sürüldü. Öte yandan gözaltına alınan 12 şüpheliden 6'sı için tutuklama, 6'sı için adli kontrol talep edildi.

"Kapalı kadınlar imha edilsin" diyen kadın hakkında karar!
Dün "Kapalılar imha edilsin" şeklinde paylaşım yapan ve büyük tepki çeken Hatice Öncel, 'Halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama' suçundan tutuklandı.

Ufuk Bayraktar'ın yargılandığı davada karar açıklandı
İstanbul Beyoğlu’nda bir işletmeden “10 bin lira haraç istediği” iddiasıyla yargılanan oyuncu Ufuk Bayraktar hakkında karar çıktı. Mahkeme, yağma suçunun oluşmadığına hükmederek davayı düşürdü. Yaralama suçuna ilişkin dosyada da müştekinin şikayetçi olmaması nedeniyle düşme kararı verildi.

Futbolcu Kubilay Kaan Kundakçı cinayeti davasında ara karar!
Futbolcu Kubilay Kaan Kundakçı cinayetine ilişkin davada ara karar çıktı. Mahkeme sanıkların tutuklu hallerinin devamına karar vererek, davayı 13 Temmuz'a erteledi. Zuhal Kalaycıoğlu'nun ise ev hapsi kaldırıldı.