Edinilen bilgiye göre, Kaş’ın İslamlar Mahallesi'nde yaşayan 25 yaşındaki Murat Kurubaş, dün akşam saatlerinde balık avlamak için denize gitti. Tüpsüz olarak zıpkınla denize dalan Kurubaş, vurgun yedi. Kurubaş’ın cansız bedeni sabah saatlerinde Kalkan plajında bulundu. Plajda yapılan incelemenin ardından Murat Kurubaş’ın cenazesi otopsi için Jandarma tarafından Antalya Adli Tıp morguna gönderildi. Kurubaş’ın cenazesi İslamlar Mahallesi'nde ikindi vakti toprağa verilecek.
Zıpkınla balığa çıkan genç canından oldu

Hızlı Özet
“Antalya’nın Kaş ilçesinde zıpkınla balık avına çıkan genç, vurgun yiyerek hayatını kaybetti.”
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
İstanbul'daki FETÖ operasyonlarında 24 şüpheli yakalandı
Örgüt tarafından yüksek aidiyet koduyla değerlendirilen kamu görevlileri ile ByLock kullanıcılarını tespit eden ekipler, biri aktif kamu görevlisi 19 şüphelinin yakalanması amacıyla belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenledi.

Fon soruşturması.. İşte vurgunun şifreleri: 117 milyar liralık tezgah…
Borsa İstanbul’da Devasa Manipülasyon Soruşturmasında Yeni Adım: Şüpheli Sayısı 296'ya Yükseldi

69 yaşındaki yazar, ters kelepçeyle gözaltına alındı! Bu görüntüye soruşturma açıldı
69 yaşındaki araştırmacı-yazar Kul Sadi Yüksel de aynı operasyonda gözaltına alındı. Yüksel'in ters kelepçelenerek götürülmesi tepki çekti. Adli kontrolle serbest bırakılan Yüksel'in ters kelepçeli görüntüleriyle ilgili harekete geçildi. İçişleri BakanıMustafa Çiftçi'nin talimatıyla soruşturma başlatıldı.

Fon soruşturmasında adli tedbir yağmuru.. İşte isim isim 109 kişilik liste
Yürütülen geniş kapsamlı soruşturma çerçevesinde şüpheli isimlerin ve bağlantılı şirketlerin finansal hareketliliklerine büyük kısıtlamalar getirildi. Alınan kararla birlikte bu kişilerin taşınmaz devirleri ve yüksek tutarlı EFT/havale işlemleri artık savcılık iznine bağlandı.