İSTANBUL - Galatasaray Teknik Direktörü Gheorghe Hagi, İstanbulspor maçının ardından ''Böyle bir takım izlettirdiğimiz için taraftarlarımızdan her yönden özür diliyorum'' dedi.
Hagi, maçtan sonra yaptığı basın toplantısında, futbolcularının ortaya koyduğu oyunu anlamasının mümkün olmadığını belirterek, ''Konsantre olmadan bu kadar rahat oynamayı anlayamıyorum. Söyleyecek birşey bulamıyorum. Herhalde hiç oyunu düşünmediler. Bazıları kafa olarak statta değildi. Böyle bir tavırla hiçbir yere gidemeyiz'' diye konuştu.
Rumen teknik adam, şöyle devam etti:
''Bu bir spordur, kaybedebilirsiniz. İki metreden golü kaçırırsınız, hatta maç boyunca gol kaçırırsınız. Ancak sahada her şeyinizi vermek zorundasınız. Bu maçı mutlaka kazanmak istiyordum. Bazı oyuncular için her şey bitmiştir. Çok kızgınım. Bu şekilde puan kaybetmeyi kabullenemem.''
Hagi, bir takımın hırsının bittiğinde şampiyonluğun da biteceğini kaydederek, ''Hırslı oyuncularla şampiyonluk gelir. Ben hırsım bitince futbolu bırakmıştım. Futbolcular eğer tok ise bize söylesin ve engellemesinler'' şeklinde konuştu.
İstanbulspor Kulübü Başkanı Adnan Sezgin, Galatasaray karşısında aldıkları 1 puanın kendilerine yaramadığını ifade ederek, ''Çünkü ligde kalma mücadelesindeki rakiplerimiz Bursaspor ve Akçaabat Sebatspor galip geldi'' dedi.
HAGİ : BAZI OYUNCULARIM İÇİN HERŞEY BİTMİŞTİR

Hızlı Özet
“Galatasaray Teknik Direktörü Gheorghe Hagi, İstanbulspor maçının ardından ''Böyle bir takım izlettirdiğimiz için taraftarlarımızdan her yönden özür diliyorum'' dedi.”
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Ahmed Kutucu'ya 2 talip var: Galatasaray'ın transfer kararı
Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor ve RAMS Başakşehir, Galatasaray'dan ayrılması beklenen isimlerinden Ahmed Kutucu ile ilgileniyor. Sarı-kırmızılı kulüp, Ocak 2025'te Kutucu için Eyüpspor'a yaklaşık 6 milyon euro bonservis ödemişti.

Galatasaray'da 4 ayrılık: Lisansları çıkmadı!
Sarı-kırmızılılarda yeni transferler kadar takımdan ayrılacak isimler de merak ediliyor. Galatasaray tarafından Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) bildirilen listede 4 futbolcunun yer almaması dikkat çekti.

Gözaltına alınan Maruf Güneş için Galatasaray'dan ilk açıklama
Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Metin Öztürk, İstanbul merkezli 10 ilde yasa dışı bahis ve şike iddialarına ilişkin eş zamanlı düzenlenen operasyonda gözaltına alınan Sportif A.Ş. Başkan Vekili Maruf Güneş'in aklanarak en kısa sürede aralarına döneceğine inandıklarını söyledi.

Icardi ayrılığı sonrası Osimhen’e büyük jest!
Aslan’da Nijeryalı yıldıza kaptanlık verilecek. Lesley’in transferinde de çok etkili olan Victor Osimhen 45 değil 9 numaralı formayı giyecek.