İSTANBUL - Galatasaray, Denizlispor'u 4-3 yenerek 5 hafta aradan sonra yeniden zaferle tanışırken, teknik direktör Gheorghe Hagi, ''Futbolcularım acı çekiyordu. Bu galibiyete ihtiyaçları vardı'' dedi.
Rumen teknik adam, maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında, futbolcularının sahada kazanmak için çok arzulu olduklarını, bu galibiyetle de rahatladıklarını söyledi.
Galatasaray olarak kazanmaya mecbur olduklarını vurgulayan Hagi, ''Futbolcularım da bunu anlamalı. Bugün 3 gol yedik, ama 4 gol de yiyebilirdik. 4 gol yiyip 5 gol atarsak memnun olurum. Şu an için 3 puan kazanmak önemli. Diğer olayları sonra düşünürüz'' açıklamasını yaptı.
Denizlispor Teknik Direktörü Giray Bulak ise Galatasaray karşısında kazanmaları gereken bir futbol oynadıklarını söyledi.
Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 22:02