Hainler sığınakta sürekli fuhuş yapıyor
Hangi sığınak ele geçirilse içlerinden mutlaka seks ürünleri yakalanıyor.Sığınaklarda kızlı erkekli kalan hainler, bütün kışı seks yaparak mı geçiriyor?
VAN - Van'ın Başkale ilçesinde terör örgütü üyelerince kullanılan bir sığınakta yapılan aramada, 7 kilo esrar ile çok miktarda yaşam malzemesi ele geçirildi.
Alınan bilgiye göre, bir ihbarı değerlendiren İlçe Jandarma Komutanlığı ile Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ilçeye 60 kilometre uzaklıktaki Esenyamaç köyü kırsalında arama tarama faaliyetinde bulundu.
Güvenlik güçlerinin dağlık arazide yaptığı kontrollerde terör örgütü PKK üyeleri tarafından kullanılan bir sığınak tespit edildi.
Sığınakta yapılan aramada, 7 kilo esrar ile çok miktarda yaşam malzemesi ele geçirildi.Aynı sığınakta prezervatifler ve doğum kontrol hapları bulundu.
Sığınak ve ele geçirilen malzemelerin güvenlik güçleri tarafından imha edildiği belirtildi.
BİNGÖL'DE DE PREZERVATİF VE DOĞUM KONTROL HAPLARI VAR
Bingöl'ün Yayladere İlçesi'ne bağlı Yavuztaş Köyü sınırları içerisinde arazide gerçekleştirilen operasyonda, PKK'nın 6 bölme ve 2 tuvaletten oluşan 40 metrekarelik deposu bulunarak imha edildi. Bingöl Valiliği'nden bu sabah yapılan yazılı açıklamada, 8'nci Kolordu Komutanlığı'nın koordinesinde, 49'uncu Motorlu Piyade Tugay Komutanlığı'na bağlı birlikler tarafından örgütün kış üstlenmesine yönelik operasyon düzenlendiği belirtildi.Operasyon kapsamında örgütün deposunun bulunarak imha edildiği belirtilen valilik açıklamasında şöyle denildi:"Bingöl İl Jandarma Komutanlığı tarafından, Yayladere İlçesi Yavuztaş Köyü mülki sınırları içerisinde barındığı değerlendirilen bölücü terör örgütü mensuplarının kış üslenme bölgelerini bulup, sığınak/depolarını imha etmek ve teröristleri etkisiz hale getirmek maksadıyla, 16 Ocak 2013 günü saat 07.30'da'dan itibaren operasyonun icrasına başlanmıştır. Bingöl İl Jandarma Komando Tabur Komutanlığı timlerince icra edilen operasyonda, bölücü terör örgütü mensuplarına ait 6 oda ve 2 tuvaleti bulunan, 40 metrekarelik bir sığınak tespit edilmiştir."
DOĞUM KONTROL HAPLARI VE PREZERVATİFLER DE VAR
Sığınak içerisinde yapılan aramada ise bol miktarda yaşam malzemeleri ile doğum kontrol hapları ve prezervatiflerin bulunduğu dile getirilen açıklamada şu bilgilere yer verildi:"Sığınak içerisinde yapılan arama faaliyetinde 5 kavanoz reçel, 5 kilogram zeytin, 8 kavanoz salça, 20 paket hamur mayası, 1 adet dörtlü ocak, 1 adet soba, 1 adet dikiş makinesi, 5 top kaput kumaş, 3x2 metre halıflex, 30 adet koli bandı, 4 adet battaniye, 15 paket pamuk, 10 adet elbise, 7 çift spor ayakkabı, 20 metre fermuar, 50 adet büyük boy pil, 4 adet şampuan, 10 adet diş fırçası, 3 adet çaydanlık, 3 adet tepsi, 1 adet testere, 5 adet panço, 4 kutu doğum kontrol hapı, 20 adet prezervatif ile bol miktarda ilaç ve kullanım malzemesi ele geçirilmiştir."
Elazığ- Karakoçan Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla ele geçirilen malzemelerin olay yerinde imha edilerek, sığınağın da kullanılmaz hale getirildiği kaydedilen açıklamada, olumsuz kış şartlarına rağmen operasyonların aralıksız devam ettiği vurgulandı