Gündem
  • 2.6.2023 23:46

Hakan Fidan'a kabinede sürpriz görev

Hakan Fidan'ın yeni görevi! Canlı yayında flaş iddia!
Başkan Erdoğan, yarın tüm Türkiye'nin merakla beklediği yeni dönemin kabinesini açıklayacak. AK Parti MKYK üyesi Şamil Tayyar, MİT Başkanı Hakan Fidan'la ilgili dikkat çeken kulis bilgisi paylaştı.

Başkan Erdoğan'ın zaferiyle sonuçlanan 28 Mayıs seçimlerinin ardından gözler kabineye seçilecek isimlere çevrildi. Başkan Erdoğan'ın açıklayacağı kabine öncesinde en çok konuşulan isimler arasında Millî İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanı Hakan Fidan yer alıyor.

Ülke TV'de Akşam Baskısı programında açıklamalarda bulundan AK Parti MKYK üyesi Şamil Tayyar, MİT Başkanı Hakan Fidan'ın Dışişleri Bakanı olabileceğini belirtti.

TAYYAR: ÜZERİNE TEZ YAZILACAK ÖNEMLİ İŞLER YAPTI

Tayyar açıklamasında, ''MİT Başkanı Hakan Fidan, tarihin en başarılı başkanlarından birisidir. Üzerine tez yazılacak kadar önemli işler yaptı. 13 yıldır MİT Başkanı o da kendisini artık başka bir yerde ifade etmek istiyor olabilir. Bunu bir bakanlıkla taçlandırmak istiyor olabilir. Bunlar son derece doğal ve insani bir durum. Olması da gerekiyor. Hakan Fidan bakan olursa bana sürpriz gelmez.'' ifadelerini kullandı.
 

Güncellenme Tarihi : 2.6.2023 23:53

İLGİLİ HABERLER