
Hakan Şükür'den canlı canlı yalan
Avukatının yurt dışında yaşıyor açıklamasından sonra tekrar kaçmasıyla gündeme gelen Hakan Şükür, katıldığı canlı yayında kaçömadığını, taşındığını söyleyerek insanların aklıyla alay etti. Hakan Şükür, 6 ay önce Amerika'ya kaçtığı ilk kez iddia edildiğinde "Yalan, iftira, bir yere gitmedim, gitmem de" diye açıklama üstüne açıklama yapmıştı..
AVUKATI: AMERİKA'DA YAŞIYOR
Aynı Hakan Şükür'ün Amerika'ya kaçtığını avukatı bizzat mahkemede duyurdu. Hakan Şükür'ün avukatı, müvekkilinin temelli olarak ABD'ye taşındığını; dolayısıyla davalara katılamayacağını söyledi.
"KAÇMADIM, TAŞINDIM"
4 yıla kadar hapsi istenen Şükür, yurt dışına kaçması ile ilgili yaptığı açıklamada"Kaçmadım, taşındım.. Önce kendim geldim, sonra çocuklarımı getirdim" diyerek gidişinin davalarla ilgili olmadığını iddia etti.
Güncellenme Tarihi : 19.6.2016 13:06