Spor
  • 10.6.2014 22:21

Hakemler obradoviç'i sahadan attı

OBRA DIŞARI ÇIKARILDI
Final periyodunda 7.40'a 66-55 önde giren Galatasaray iken, gerilen derbide tribünlerden atılan yabancı maddeler üzerine hakemler soyunma odasına gitti. 17 dakika sonra hakemler dönerken bu kez dışarı gönderilen isim ikinci teknik faulünü alan Fenerbahçe koçu Obradovic oldu. Geri kalan dakikalarda farkı artıran Galatasaray derbiyi 88-82 ile kazandı.

ÜST DÜZEY GÜVENLİK ÖNLEMLERİ
Mücadeleyi, Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal ve eşi Fani Aysal'ın yanı sıra yönetim kurulu üyeleri Necati Demirkol, Emir Sarıgül, Ebru Köksal ve Mete Ekiz de izledi. Fenerbahçeli yöneticiler Ahmet Özokur ile Ünal Uzun, oyuncuları yalnız bırakmadı. Sarı-lacivertli yöneticiler ve yetkililer, hava atışı yapılmadan saniyeler önce kendilerine ayrılan 104 numaralı tribündeki yerlerini aldı. Karşılaşmada yine yoğun güvenlik önlemleri alındı.

DERBİYE İNANILMAZ İLGİ
GALATASARAY Liv Hospital ile Fenerbahçe Ülker arasında Abdi İpekçi’de oynanacak final serisinin 4. Maçında sarı kırmızılı taraftarların ilgisi inanılmaz oldu… Öyle ki Galatasaraylı yetkililer dev derbinin biletlerinin serinin pazar günü oynanan 3. maçından önce bittiğini açıkladı. Derbinin başlamasına saatler kala Abdi İpekçi Arena’ya gelen Galatasaraylı basketbolseverler yaklaşık 13 bin kişilik salonu tıklım tıklım doldurdu. Basın tribününde de yaşanan yoğunluk nedeniyle birçok medya mensubu salonda oturacak yer dahi bulamadı.

BAYRAKLI DESTEK
GALATASARAY taraftarları derbide tribünleri Türk bayraklarıyla donattı. Yüzleri kapalı bir kişinin Diyarbakır'da 2. Hava Kuvveti Komutanlığı'nın duvarından atlayarak kışla içindeki 'Türk Bayrağı'nı indirmesi tüm yurtta olduğu gibi Abdi İpekçi'de de tepkiyle karşılandı. Maç öncesi terör örgütü aleyhine tezahüratta bulunan sarı kırmızılı taraftarlar, tribünde açtığı Türk Bayraklarıyla alkış aldı.

ERGİN ATAMAN'DAN SÜRPRİZ YOK
GALATASARAY Koçu Ergin Ataman final serisinin daha önceki maçlarında olduğu gibi 5 yabancısını değiştirmedi. Heny Domercant'ı tribüne gönderen Ataman, Ersin Dağlı'yı ise devşirme kontenjanı ile kadroya alırken 3 artı 2 yabancı kontenjanını ise şöyle seçti: Erceg, Arroyo, Hairston, Markoishvili ve Bonsu.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 04:18

İLGİLİ HABERLER