Yaşam
  • 30.3.2020 02:31

Haluk Levent'in corona virüs çağrısına ünlülerden yardım yağdı

Kurduğu Ahbap Derneği ile birçok kişiye yardım eli uzatan şarkıcı Haluk Levent, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla yardım çağrısında bulundu. Corona virüs nedeniyle ekonomik sıkıntı yaşayan ailelere yardım etmek istediğini dile getiren Levent, "Oyuncusundan sporcusuna, müzisyenine kadar tüm ünlü dostlarıma sesleniyorum! Ben sizlerden daha hayırsever değilim. Sadece daha koordineliyim. Gelin Ahbap’ları siz de kucaklayın. Gün dayanışma günüdür! Bireysel değil hep birlikte hareket edelim. Sizi seviyoruz ve bekliyoruz" dedi. Birçok ünlü isim de şarkıcının bu çağrısına duyarsız kalmadı.

Corona virüs tüm dünyayı kasıp kavururken, ülkemizde de etkilerini gösteriyor. Geçtiğimiz günlerde corona nedeniyle ekonomik sıkıntı yaşayan ailelere destek olacaklarını ifade eden şarkıcı Haluk Levent, sosyal medya hesabından yardım çağrısında bulundu.

Levent, paylaşımında, "Oyuncusundan sporcusuna, müzisyenine kadar tüm ünlü dostlarıma sesleniyorum! Ben sizlerden daha hayırsever değilim. Sadece daha koordineliyim. Gelin Ahbap’ları siz de kucaklayın. Gün dayanışma günüdür! Bireysel değil hep birlikte hareket edelim. Sizi seviyoruz ve bekliyoruz."

"Bu bağlamda önümüzdeki hafta 5 bin aileye daha 2 aylık gıda desteğinde bulunacağız. Bu paketler içerisine bu kez bebekler için de ihtiyaç malzemeleri koyacağız. Sporcu, sanatçı ve oyuncu birçok ünlü arkadaşımız aramaya başladılar. Sağ olsunlar" dedi.

MURAT BOZ

Birçok ünlü de Haluk Levent'in çağrısına duyarsız kalmadı. Can Yaman, Caner Erkin - Şükran Ovalı çifti, Murat Boz, Seda Sayan, Gülben Ergen, Kaan Yıldırım, Damla Sönmez, Onur Saylak ve Merve Özbey gibi sanat dünyasının ünlü isimleri, 'Dayanışma Günleri' altında yüzlerce aileye gıda desteğinde bulunacağını söyledi.Levent de yardımda bulunanlara Twitter üzerinden tek tek teşekkür etti.

MURAT BOZ

Şarkıcı Murat Boz, 1000 ailenin iki aylık gıda paketi ve ihtiyacını karşıladı.

SEDA SAYAN

 

SEDA SAYAN

Seda Sayan, 360 aileye destek oldu.

ŞÜKRAN OVALI - CANER ERKİN

 

ŞÜKRAN OVALI - CANER ERKİN

Caner Erkin - Şükran Ovalı çifti de 1000 aile için elini taşın altına koydu.

İBRAHİM ÇELİKKOL

İBRAHİM ÇELİKKOL

Şimdilerde 'Doğduğun Ev Kaderindir' dizisinde başrol oynayan İbrahim Çelikkol da 20 aileye destek oldu.

CAN YAMAN

CAN YAMAN

Can Yaman ise 50 ailenin ihtiyaçlarını karşıladı.

HANDE YENER

HANDE YENER

Şarkıcı Hande Yener, dayanışma kapsamında 100 aile için bağış yaptı.

ARAS BULUT İYNEMLİ

ARAS BULUT İYNEMLİ

Aras Bulut İynemli de 100 aileye yardımda bulundu.

DERYA ULUĞ

DERYA ULUĞ

Derya Uluğ, 30 aileye destek oldu.

DAMLA SÖNMEZ

 

 

 

Güncellenme Tarihi : 30.3.2020 02:51

İLGİLİ HABERLER