Gündem
  • 28.10.2023 14:00

HAMAS Lideri Heniyye : İsrail'i karada 3 cephede de yendik bu ilahi bir mucizedir

Hamas lideri Heniyye: Hamd Olsun Allah'ım! Bu, gerçekten ilahi bir mucizedir. İşgalin askeri işgaline rağmen El Kassam Tugayları'nın Siyonist oluşumun kara saldırısına karşı tüm cephelerde başarılı olduğunu duymak, Allah'ın yardımının açık bir göstergesidir. Biz Allah'a güveniyoruz, O her şeyden daha güçlü ve daha büyüktür.

"İSRAİL'İN TOPARLANMASI MÜMKÜN OLMAYACAKTIR"

Haniye konuşmasında, "Stratejik saldırı ve uğradığı ağır yenilgi nedeniyle İsrail'in toparlanması mümkün olmayacaktır" diyerek, "Mevcut hareket burada durmamalı ve direniş güçlerinin gelecek nesilleri için Mescid-i Aksa Tufanı devam etmelidir" şeklinde konuştu.

Haniye ayrıca, "Bu mücadele tarihin gidişatını değiştirecek ve tarihi adaletsizliklere maruz kalan bu halkın en yüksek hedeflerine ulaşması yolunda ilerleyecektir." dedi.

Bu arada Haniye, savaşın başlangıcından bu yana kuşatma altındaki bölgeye su, yiyecek ve elektriği keserek Tel Aviv'in Gazze'yi insani bir krize sürüklemesine değindi. "Refah sınır kapısı başta olmak üzere tüm kapıların açılması ve Gazze'nin ihtiyacı olan her şeyin kısıtlama ve koşulsuz olarak girilmesi çağrısında bulunuyorum. Gazze'nin ihtiyacı olan her şeyin hızlı bir şekilde teslim edilmesi yönünde çağrıda bulunuyoruz ve düşmanın Gazze'ye neyin gireceğini kontrol etmesi kabul edilemez." dedi.

Güncellenme Tarihi : 29.10.2023 10:26

İLGİLİ HABERLER