Asayiş
  • 27.3.2021 17:25

Hamileyken öldürülen Sezen toprağa verildi

 İzmir'in Konak ilçesinde Anıl Y. imam nikahlı eşi 17 yaşındaki 5 aylık hamile Sezen Ünlü'yü 16 bıçak darbesiyle öldürdü. Cinayeti kıskançlık yüzünden işlediğini belirten katil zanlısı, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Korkunç bir cinayete kurban giden genç kadın, gözyaşları arasında toprağa verildi. İşte üzücü haberin ayrıntıları...

Son dakika haberleri... İzmir'de korkunç bir kadın cinayeti işlendi. 5 aylık hamile kadın, imam nikahlı eşi tarafından 16 bıçak darbesiyle öldürüldü. Bebeğiyle birlikte can veren genç kadın, gözyaşları arasında toprağa verildi..5 aylık hamile olduğu öğrenilen Sezen Ünlü, sokakta yürürken 2 aydır ayrı yaşadığı ve dini nikahlı olduğu eşi Anıl Y. tarafından bıçaklandı.

Olayın ardından saldırgan Anıl Y., olay yerinden kaçarken, kanlar içerisinde yere yığılan Ünlü'yü gören çevredekiler durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Sezen Ünlü'ye ilk müdahaleyi yaptı. Yaralanan Ünlü, daha sonra sağlık ekipleri tarafından ambulansla Sağlık Bilimleri Üniversitesi Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Burada tedavi altına alınan talihsiz kadın, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.Konak İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, şüphelinin eşkalini belirleyerek harekete geçerken, Anıl Y. ekipler tarafından yakalanarak Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekiplerine teslim edildi.Sezen Ünlü'nün cenazesi ise yakınları tarafından İzmir Adli Tıp Kurumu Morgundan teslim alındı. Ünlü, cenaze namazının ardından Hacılarkırı Mezarlığına defnedildi.

Ünlü'nün anneannesi Remziye Orallı ise başındaki şalı torununun mezarına bağladı. Ünlü'nün anne ve babasının ayrı olduğu öğrenilirken, annesi cenaze törenine katılmadı.Anıl Y.'nin emniyetteki ifadesinde, birlikte yaşadığı Sezen Ünlü ile 2 aydır sorunlar yaşadıklarını belirtti.Sokakta karşılaştığı Ünlü ile sosyal medyaya gelen bir mesaj nedeniyle tartıştıklarını ve cinayeti bu nedenle işlediğini anlattığı öğrenildi.

 

 

Güncellenme Tarihi : 27.3.2021 17:32

İLGİLİ HABERLER