Yaşam
  • 27.7.2009 18:51

HANDE YENER’DEN GÜRÜLTÜ KOPARACAK İDDİA… 'ÜNLÜLER ARASINDA ÇOK LEZBİYEN VAR'

Hande Yener, katıldığı bir programda yapımcıların kapısını çaldığında garip tekliflerle karşılaştığını ve şu anda ismi bilinmeyen çok kişiye de imza attırıldığını söyledi.

televizyongazetesi.com'un haberine göre; 'Aramızda Kalmasın' programına konuk olan Hande Yener, albüm yapmak için bir dönem çalmadık kapı bırakmadığını ancak "Sen git evde fasulye ayıkla" şeklinde garip sözlerle karşılaştığını belirtti. Her seferinde üzgün bir şekilde evine döndüğünü söyleyen Hande Yener, yapımcıların neler istedikleriyle ilgili soruya da "Bize ait olacak diyorlar açık net bir şekilde. Hayatında bir erkek olmayacak. Varsa bir nişanlın ki bu bile çok daha terbiyeli anlatıyorum. O kişiyi belirlerlerken söyledikleri cümleler inanılır gibi değildi" diye konuştu. O dönemde kendisini üzen konulardan birisinin de bu tür garip isteklerde bulunan yapımcılarla ilgili olduğunu söyleyen Hande Yener, "Demek ki bu ülkenin müziğini bu insanlar yönetiyor. Vay halimize diye üzülmüştüm" şeklinde konuştu.

O KADAR ÇOK İNSANLA SÖZLEŞME YAPILDI Kİ!

Yener, ismi bilinmeyen ve bugüne kadar da açığa çıkmamış bir çok insanın yapımcıların bu tür şartlarının altına imza attıklarını hatta çoğunun albümlerinin bile hiç çıkmadığına vurgu yaparak "İnsanların hayatları ile dalga geçildi. İmza attırıldı. Onların hayatları 5 yıl 10 yıl bitirildi. Bu insanlar medyada çıkıp anlatamaz ki. Tanınmıyor bile. 'Benim başıma bu geldi, şu geldi' diye. O kadar çok insanla sözleşme yaptılar ki o dönem" açıklamasını yaptı.

ÜNLÜLER ARASINDA DA ÇOK LEZBİYEN VAR

Yener, ünlü isimler arasında da çok lezbiyen olduğuyla ilgili sözlerinin yer aldığı haber için de "Ben durup dururken söylemiyorum" diyerek eşcinsellerle ilgili bir yürüyüşe katıldığında kendisine ünlüler arasında da lezbiyenler olup olmadığıyla ilgili bir soru yöneltildiğini ve ona yanıt verdiğini anlattı. Yener, insanları cinsel hayatlarını açıklamak zorunda olmadığına vurgu yaparak ünlüler arasında da gayler ve lezbiyenler olduğunu ve aşağı yukarı herkesin farkettiğini de söyleyerek "Herkesin cinsel hayatı kendine" açıklamasını yaptı. Hande Yener, eşcinsellerin öldürülmesi, işsiz kalmaları ve yaşadıkları sorunlara duyarsız kalamadığını ve bu nedenle onlara destek verdiğini de anlatarak "Tarafsız kalmak da taraflı oluyor" diye konuştu.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:04

İLGİLİ HABERLER