Asayiş
  • 9.7.2009 10:30

HASTANE KAPISI ÖNÜNE ATILAN GENÇ ÖLDÜ

İZMİR'in Basmane Semti'nde 24 yaşındaki Gürkan Yıldız bir otomobilden özel bir hastanenin (Kocaman Ege Özel Hastanesi) acil servisi önüne atıldı. Uyuşturucu bulundurmak suçundan poliste kaydı olan Yıldız, yapılan müdahalelere karşı hayatını kaybetti.

Olay, bugün saat 21.00 sıralarında Yenişehir Semti'nde bulunan Özel bir hastanede meydana geldi. 4 ay önce İzmir Narkotik polisi tarafından Ö.G. isimli arkadaşıyla birlikte esrarla yakalanan Görkem Yıldız, olayla ilgili bugün İzmir Adliyesi'nde yapılan duruşmaya katılmak için Uşak’tan geldi. Sabah saatlerinde görülen duruşma sonrası Görkem Yıldız, arkadaşı Ö.G.’nin kardeşi M.G. ile birlikte adliyeden ayrıldı. M.G'nin evine giden Görkem Yıldız, iddiaya göre bir süre sonra rahatsızlandı. M.G. ile evde bulunan G.A. ve Y.A. isimli kişiler, Yıldız’ı üzerindeki giysileri çıkardıktan sonra soğuk suyun altına soktu. Bir türlü kendine gelemeyen Görkem Yıldız’ı, 35 CMU 10 plakalı otomobile bindiren G.A. ile Y.A., Özel Kocaman Hastanesi’nin önüne bıraktıktan sonra kaçtı.

Hastanede tedavi altına Yıldız yapılan müdahalelere karşı hayatını kaybetti. Polis ekipleri kaçan otomobili Alsancak semtinde yakaladı. Otomobilde bulunan G.A. ile Y.A. gözaltına alınırken otomobilde yapılan aramada yaklaşık 20 gram esrar maddesi bulunduğu belirtildi. Polis Görkem Yıldız’ın uyuşturucudan ölmüş olabileceğini belirtirken, M.G. isimli kişinin de arandığını bildirdi.

Görkem'in kesin ölüm nedeninin yapılacak otopsi sonucu belirleneceği belirtildi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:23

İLGİLİ HABERLER