Asayiş
  • 23.11.2022 15:17

Hastane tuvaletinde röntgenci skandalı

İğrenç olay İstanbul Sarıyer'de yaşandı. Bir hastanede çalışan sağlık teknikeri Süleyman E. (34), Cansel Y. (24) isimli stajyer kızı tuvalette gizlice izledi. Tuvaletteki gölgeyi fark eden genç kız, kapının altına eğildiğinde ise teknikerle göz göze geldi. Gizlice çalışma arkadaşını tuvalette dikizleyen tekniker hakkında 3 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı...

24 yaşındaki Cansel Y., İstanbul Sarıyer'deki bir hastanede stajyer olarak çalışmaya başladı. Genç kız, geçtiğimiz 28 Mart günü hastanede lavaboya girdi.

GENÇ STAJYER KABUSU YAŞADI!
Bu sırada dışarıda gölge olduğunu ve hareket etmediğini fark ettiği, başını eğip baktığında hastanede tekniker olarak çalışan 34 yaşındaki Süleyman'ın yere eğilmiş bir vaziyette kendisini izlediğini gördü.

TUVALETTE GİZLİCE İZLEDİ!
Genç kız, teknikerle göz göze geldikten sonra çığlık atarak kendisini izleyen hastane çalışanına tepki gösterdi.

Genç kız karakola giderek yaşadıkları nedeniyle şikayetçi oldu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.Sağlık teknikeri Süleyman E.'nin olayla ilgili ifadesine başvuruldu.

SAPIK ÇALIŞANIN SAVUNMASI PES DEDİRTTİ

Genç adam, tuvalet ihtiyacını giderdikten sonra pantolonunu çekerken çığlık sesi duyduğunu, yan taraftaki kadının yanına koşarak gittiğini ve kendisini yanlış anladığını beyan etti.DAVA AÇILDI
Süleyman E. hakkında, 'Özel Hayatın Gizliliğini İhlal Etme' suçundan dava açıldı.Hazırlanan iddianamede genç adamın Cansel Y.'nin tuvalette olduğu sırada kapının altından bakarak izlediği ve savunmasının ise suçtan kurtulmaya yönelik olduğu anlatıldı. 3 yıla kadar hapsi istenen genç adam, Asliye Ceza Mahkemesinde yargılanacak.

Güncellenme Tarihi : 23.11.2022 15:20

İLGİLİ HABERLER