Asayiş
  • 13.9.2013 10:43

Hastasını bayıltıp tecavüz etti!..

Eşi polis memuru olan ve psikolojik tedavi gördüğü ileri sürülen A.U., karnındaki gaz şikayeti nedeniyle Dr. T.A.'nın muayenehanesine gitti. Ardından da evli olan Dr. T.A.'nın, kendisine serum verip bayılttıktan sonra tecavüz ettiğini iddia ederek polise başvurdu.

Gözaltına alınan Dr. T.A. delil yetersizliği nedeniyle serbest bırakıldı. Savcılık talimatıyla Dr. T.A. ve hasta A.U.’nun iç çamaşırları ile kıyafetleri ile serum şişesi incelenmek üzere kriminal laboratuvara gönderildi.

LABORATUVARDA BULGULARA RASTLANDI

Laboratuvar sonuçları dün savcılığa geldi. Sonuçlarda, serum şişesinin içinde kişiyi bayıltmaya yetecek 4 ayrı ilaç konulduğu belirlenirken, Dr. T.A.’nın iç çamaşırında A.U.’ya ait genital akıntı saptandı. Bunun üzerine savcının talimatıyla Dr.T.A. gözaltına alındı.

Poliste susma hakkını kullanan Dr. T.A., savcılıkta verdiği ifadesinde, üzerine atılı suçlamaları kabul etmedi. Savcının tutuklama istemiyle mahkemeye sevk ettiği Dr. T.A., 'cinsel istismar' suçlamasıyla tutuklanarak Silivri Cezaevi'ne gönderildi.

KARŞI KOYAMADIM

Doktorun kendisine tecavüz etitğini ileri süren hasta A.U., daha önce verdiği ifadesinde olayı şöyle anlattı:

"Karnımdaki gaz sıkışması şikayeti ile doktor T.A.’nın özel muayenesine gittim. Karnımda şişlik vardı. Burada bana serum verip, bayılttı. Kendime geldiğimde bana bir şeyler yaptığını anladım. Hayal meyal olanları hatırlıyorum. Ama güçsüzdüm karşı koyamadım. Ayıldıktan sonra polise gelerek şikayetçi oldum." 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 12:05

İLGİLİ HABERLER