Spor
  • 7.2.2023 16:38

Hataysporlu Atsu'dan müjdeli haber geldi!

Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen ve 10 ilde hissedilen 7.7'lik depremde Hataysporlu Christian Atsu ile Yeni Malatya kalecisi Ahmet Türkaslan enkaz altında kalmıştı. Atsu yaralı olarak enkaz altından çıkarılırken, Ahmet Eyüp Türkaslan için umutlu bekleyiş sürüyor.

Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen ve 10 ilde hissedilen 7.7'lik depremde Hataysporlu Christian Atsu ile Yeni Malatya kalecisi Ahmet Türkaslan enkaz altında kalmıştı. Atsu yaralı olarak enkaz altından çıkarılırken, Ahmet Eyüp Türkaslan için umutlu bekleyiş sürüyor.Türkiye, Kahramanmaraş merkezli 7.7'lik yıkıcı depremle sarsılırken, enkaz altında kalan sporcuların birinden müjdeli haber geldi.Geçtiğimiz gün Hataysporlu futbolculardan Burak Öksüz, Bertuğ Yıldırım, Kerim Alıcı ve Onur Ergün, teknik heyetten Ekrem Ekşioğlu, Osman Ateş ve Murat Bel ve tercüman Emre Aslan enkazdan sağ olarak çıkartılmıştı.

"ATSU YARALI OLARAK ÇIKARTILDI"

Hatayspor yöneticisi Mustafa Özat, Radyogol'e yaptığı açıklamada "Christian Atsu, yaralı olarak çıkarıldı. Sportif direktörümüz Taner Savut ise maalesef hala enkaz altında" ifadelerini kullandı.Hatayspor Sportif Direktörü Taner Savut ile Yeni Malatyaspor'un 28 yaşındaki kalecisi Ahmet Eyüp Türkaslan da enkaz altında kurtarılmayı bekleyen bir diğer oyuncu...

"İNŞALLAH HEPİNİZ SAĞ ÇIKARSINIZ"

Kahramanmaraş'ta İstiklalspor takımının kaldığı tesisin yıkıldığı ve acil yardım gerektiği açıklandı. Futbolculardan Barış Civelek, Alperen Kaplan, Salih Kazan, Burçak Özkanca, Tugay Tiryaki ve Vedat Erçin enkazdan çıkarıldı.

Milli Güreşçi Taha Akgül, Kahramanmaraş'ta güreş kulübündeki sporcuların göçük altında olduğunu sosyal medya hesabından duyurdu:

"Kahramanmaraş Güreş Kulübü'nün kaldığı binada 30-40 sporcumuz göçük altında kaldı. Lütfen yardım edelim."

DEV KULÜPLERDEN DESTEK MESAJLARI YAĞDI

REAL MADRİD: "Real Madrid kulüp başkanı ve yönetim kurulu, Türkiye ve Suriye'yi vuran deprem için en derin üzüntülerini ve dayanışmalarını paylaşıyor. Kulübümüz, hayatını kaybedenlerin ailelerine başsağlığı, yaralılara da acil şifalar diliyor. Onlara tüm gücümüzü ve içtenliğimizi gönderiyoruz."

Güncellenme Tarihi : 7.2.2023 16:44

İLGİLİ HABERLER