Gündem
  • 7.7.2005 00:11

HAVAALANINI GEZEN BAKAN'IN ÖLÜMDEN DÖNDÜ!..

Gezi ve incelemelerde bulunmak üzere THY'nin saat 16:00'daki Ankara uçağı ile Erzurum'a gelen Bakan Yıldırım, askeri havalanına indikten sonra yan tarafta inşaat halinde olan sivil havaalanını gezmek istedi.

Yaklaşık 2 araçlık konvoy pist alanında ilerlerken Onur Air'e ait İstanbul uçağı saat 14:15'te piste inişe geçti. Bakan ve konvoyun piste olduğunu fark eden pilot tekrar havalanarak pas geçti.

Havada 10 dakika tur atan uçak, Bakan Yıldırım ve konvoyun Devlet Hava Meydanları ekiplerince pisten dışarı çıkarılmasıyla havaalanına inebildi.

YILDIRIM: ABARTILACAK KONU DEĞİL

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Erzurum Valiliği'nde gazetecilerin havaalanındaki olayla ilgili sorularını yanıtladı.
Erzurum'a incelemelerde bulunmak üzere geldiğini söyleyen Bakan Yıldırım, “Arkadaşlar bakın böyle bir şey yok. Arkadaşlarımız bizimle beraberdi. Saat 12.00 civarında kalkacak bir uçak rötarlı gelince, bizi yeni yapılan terminal ve diğer tesisleri incelemeye giderken ikaz ettiler. Biz de pist başından emniyetli alana çekildik. Olay bu kadar basit. Abartılacak bir konu değil'' dedi.




cihan
Güncellenme Tarihi : 17.3.2016 12:30

İLGİLİ HABERLER