Yaşam
  • 23.8.2006 11:58

HAYAT KURTARAN TESADÜF!..

MUSTAFA DEMİRAY
AFYONKARAHİSAR - Afyonkarahisar-Uşak Karayolu'nda meydana gelen trafik kazasının ardından, araç içinde sıkışan 2 kişi, tesadüf eseri otomobille aynı karayolundan geçen arkadaşları tarafından kurtarıldı.
Kaza, dün gece geç saatlerde Afyonkarahisar-Uşak Karayolu Banaz İlçesi yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Bülent Süslü (27) yönetimindeki plakası belirlenemeyen otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önünde ilerleyen bir kamyona arkadan çarptı. Kazada, sürücü Bülent Süslü ve araç içerisinde bulunan Seral Yanar (26) yaralandı. Kazadan hemen sonra otomobilleriyle İzmir'den tatilden dönen Emrul Tatlıpınar ve Sadık Efe isimli şahıslar, kazada yaralananlara yardım etmek istedi. 2 arkadaş, yaralıları sıkıştıkları yerden kurtarmaya çalışırken, araç sürücüsü Bülent Süslü'nün Ankara'dan arkadaşları olduğunu fark etti. Önce çok şaşıran Tatlıpınar ve Efe, daha sonra yaralı arkadaşlarını, bulunduğu yerden çıkardı. Kazada ağır yaralanan Süslü ve Yanar, Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Olayı anlatan Sadık Efe, İzmir'den tatilden döndüklerini ve kazanın hemen önlerinde olduğunu söyledi. Kaza yapanın, bir arkadaşı olacağını aklının ucundan bile geçirmediğini ve yardım ederken fark ettiğini söyleyen Efe, "Kısa süreli şok yaşadık. Bülent, bizim iyi arkadaşımızdır. Kendisine acil şifalar dilerim" diye konuştu. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.
Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 03:55

İLGİLİ HABERLER