Spor
  • 5.9.2013 02:57

"Hedefimiz play-off turuna çıkmak"

A Milli Takım’ın 2014 Dünya Kupası elemelerinde Andorra ve Romanya ile oynayacağı kritik maçlar öncesinde Mehmet Topal ve Oğuzhan Özyakup, NTV Spor’un sorularını yanıtladı.
Milli Takım’ın iki kritik maç öncesinde çok iyi durumda olduğunu belirten Mehmet Topal, bütün oyuncuların çok konsantre bir şekilde çalışmalarını sürdürdüğünü belirtti. Grupta her şeyin kendi ellerinde olduğunu ifade eden Oğuzhan Özyakup ise, ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.
Mehmet Topal, “Takım şu anda çok iyi durumda. Herkes maça konsantre oldu. Tabii ki işleri biraz zora soktuk. Ancak hiçbir şey bitmiş değil. Andorra ve Romanya ile karşılaşacağız. Romanya ciddi rakiplerden biri. Şu anki hedefimiz oynayacağımız bütün maçları kazanmak ve play-off turuna çıkmak. Fatih hoca ve ekibiyle iyi bir havaya girdiğimizi düşünüyorum. Zorlu mücadeleler bizi bekliyor. Kendi oynumuzu sahaya yansıtıp oynayacağımız maçları kazanmak zorundayız” şeklinde konuştu.
Oğuzhan Özyakup ise,”Milli takımda abilik ve kardeşlik ortamı çok iyi... Benim henüz ikinci kampım olduğu için benim de alışmam gerekiyor. Yeni hocamızla yeni bir başlangıç olduğuna inanıyorum. Çok önemli maçlarımız var ve her şey şu anda bizim elimizde. Bu yüzden biz de elimizden geleni yapacağız” dedi.  

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 12:16

İLGİLİ HABERLER