Hem alacaklısını hem çocuklarını vurdu
KOCAELİ'nin Derince İlçesi'nde Şahin G., hem borç-alacak yüzünden kavga ettiği Bayram Mercan'ı hem de kendi iki çocuğunu av tüfeğiyle yaraladı. Şahin G., polis tarafından gözaltına alındı.
Bayram Mercan, Şahin G.'den alacağını istemek için evine gitti. Borç alacak yüzünden çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Şahin G., Mercan'a doğru av tüfeğiyle iki el ateş etti. Tüfekten çıkan saçmalar Bayram Mercan'ın yanı sıra Şahin G.'nin çocukları 2 yaşındaki R.G.ve 10 yaşındaki N.G.'ye de isabet etti.
Kendi ateşlediği tüfekten çıkan saçmalarla çocuklarını yaraladığını gören Şahin G., onları Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü. Diğer yaralı Bayram G. ise çevredekilerin yardımı ile Körfez İlçesi'ndeki özel bir hastaneye kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.
Şahin G. hastane polisi tarafından gözaltına alınıp Asayiş Şube Müdürlüğü'ne teslim edildi. Soruşturma sürüyor.
DHA
Güncellenme Tarihi : 22.3.2016 11:03