Asayiş
  • 4.11.2018 01:01

Her yerde aranıyorlar! Kadın kılığındaki erkek ile...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde bir iş yerine gelen biri kadın, diğeri kadın kılığındaki erkek, oyaladıkları iş yeri sahibinden tırnakçılık olarak adlandırılan dolandırıcılık yöntemiyle 100 TLyi alarak ayrıldı. İş yeri sahibi, 100 liranın alındığını kasadaki parayı kontrol edince anladı.

Her yerde aranıyorlar! Kadın kılığındaki erkek ile...

Olay Müftü Mahallesi Demirciler Sokakta meydana geldi. İş yerine gelen biri kadın ve diğer kadın kığındaki erkek, iş yeri sahibinden yaptıkları 15 liralık alışveriş için 200 TL verdi. Para üstü 185 TLyi alan kadın, kısa süre sonra alışverişten vazgeçtiğini söyleyerek para üstünü geri verdi.

Her yerde aranıyorlar! Kadın kılığındaki erkek ile...

Para üstünü verdiği sırada paranın en altındaki 100 TLyi el çabukluğu ile alarak yanındaki kadın kılığındaki erkeğe verdi. Kadın kılığındaki erkek parayı koynuna soktuktan kısa süre sonra yanındaki ile birlikte iş yerinden ayrıldı.

Her yerde aranıyorlar! Kadın kılığındaki erkek ile...

Kasadaki paraları düzeltmek isteyen iş yeri sahibi 100 TLnin alındığını fark edince durumu polise bildirdi. 2 şüpheli aynı bölgede 5 ayrı iş yerinde de aynı yöntemle dolandırıcılık yaptığı ortaya çıktı.

Her yerde aranıyorlar! Kadın kılığındaki erkek ile...

Güvenlik kameralarını incelemeye alan polis, şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.
 

Güncellenme Tarihi : 3.11.2018 23:10

İLGİLİ HABERLER