Gündem
  • 14.11.2025 13:39

Herkesin dilinde Osimhen var

Nijerya ile Gabon, 2026 Dünya Kupası Afrika Elemeleri play-off yarı final maçında karşı karşıya geldi. Galatasaray'dan Osimhen ve Lemina'nın karşılıklı goller attığı maç 4-1'lik Nijerya zaferiyle sona erdi. Mücadelede skoru belirleyen Osimhen'in golü gündem oldu.

2026 Dünya Kupası Afrika Elemeleri play-off yarı final maçında Nijerya, normal süresi 1-1 biten maçın uzatma devrelerinde Gabon'u 4-1 mağlup etti ve finale yükseldi.

Herkesin dilinde Osimhen var: Ne olduysa 110. dakikada oldu, milli maçtaki o anı konuşmayan yok - 2AP
Gabon adına golü Lemina atarken, Nijerya'da ise Osimhen 102 ve 110. dakikalarda fileleri havalandırdı. Osimhen'in 110. dakikada skoru belirleyen golü gündem oldu.

Herkesin dilinde Osimhen var: Ne olduysa 110. dakikada oldu, milli maçtaki o anı konuşmayan yok - 3AP
ESPN Africa, Osimhen'in golünü "Victor Osimhen, Nijerya'nın Gabon'a karşı attığı dördüncü golde tamamen kuşatılmıştı. Yine de ağları sarstı." ifadeleriyle paylaştı. Bu paylaşım binlerce etkileşim aldı.

Güncellenme Tarihi : 14.11.2025 13:47

İLGİLİ HABERLER