Spor
  • 28.9.2005 00:06

HIDDINK: ''FENERBAHÇE'Yİ ÖĞRENMEK İÇİN HOOİJDONK'A İHTİYACIMIZ YOK''

İSTANBUL - Fenerbahçe'nin, Avrupa Şampiyonlar Ligi (E) Grubu'nda yarın akşam karşı karşıya geleceği Hollanda'nın PSV Eindhoven takımının teknik direktörü Guus Hiddink, sarı-lacivertlilerin çok sağlam bir ekip olduğunu ve çok az zayıf noktasını gözlemlediklerini söyledi.
     Şükrü Saracoğlu Stadı'nda düzenlediği basın toplantısında yarınki maçla ilgili değerlendirmelerde bulunan Hiddink, ''Fenerbahçe'yi birkaç kez izledik. Çok sağlam bir ekip olduğunu gördük. Çok az zayıf noktasını gözlemledik. Milan ile yaptıkları maçı son 5 dakikada kaybettiler. O maç Fenerbahçe'nin inanılmaz mücadele ettiğini, takım içindeki uyumu ve gücü gösteriyor'' dedi.
     Fenerbahçe'yi çalıştırdığı 1990-1991 sezonundan bu yana sarı-lacivertli ekibin çok yol kat ettiğini anlatan Hiddink, ''Gerek Avrupa'da, gerekse diğer alanlarda oldukça yol aldılar. Statları aynı yerde ama iki dönemki stat arasında dağlar kadar fark var. Bunun yanında iki dönemin bütçesinin de çok farklı olduğunu görüyoruz. Bunu, aldıkları oyunculardan görebiliyoruz. Dünya çapında oyuncuları var'' diye konuştu.
     Hollandalı çalıştırıcı, yarın statta oluşacak atmosferi tahmin edebildiğini, şartlar zor olmasına karşın hedeflerine ulaşmak için İstanbul'da bulunduklarını kaydetti.
     Daum'un, Fenerbahçe hakkında Van Hooijdonk'tan bilgi alındığı yönündeki sözlerinin hatırlatılması üzerine Hiddink, ''Gerçekten Fenerbahçe'yi iyi tanıyoruz. Bunu gerçekleştirmemiz için Van Hooijdonk ile temasa geçmemize gerek yok. Günümüzde bunun için birçok olanak var'' yanıtını verdi. Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 11:02

İLGİLİ HABERLER