Spor
  • 30.5.2015 00:24

Hugo Almeida Türkiye’ye dönüyor

Görüşmeleri İstanbul’da sürdüren Acar ve ekibinin Beşiktaşlı Sivok ile Holosko’yla temas kurduğunun ortaya çıkmasının ardından transfer kulislerine her gün yeni isimler düşmeye başladı. Rusya’da Kuban Krasnodar forması giyen ve Türkiye’de bulunduğu sürede Acar’ın inşa ettiği sitede oturan Beşiktaş’ın eski Portekizli golcüsü Hugo Almeida’nın Kaf-Kaf’a gelmek için haber yolladığı iddia edildi.

Erciyessporlu Necati Ateş, İstanbul Başakşehirli Mehmet Batdal ve Akhisar Belediyespor’dan ayrılan Theofanis Gekas’ın isimleri de Karşıyaka’yla anılırken, şu ana kadar gerçekleşen transfer olmadı. Kongre öncesi kulübe transfer yasağını kaldırmak için 1 milyon 266 bin TL bağışlayan Erdal Acar’la henüz sponsorluk anlaşması yapılmazken, Sportif direktör olacağı açıklanan Recep Çetin ve teknik direktörlük görevine getirileceği bildirilen Ogün Temizkanoğlu da imza atmadı. Bu arada yönetim, 2 milyon 800 bin TL’lik borçtan kaynaklanan yeni transfer yasağını kaldırmak için Acar’dan destek bekliyor.

RUSYA’DA 200 BİN EURO’YA OYNUYOR
Kariyerinin en parlak dönemlerini Porto ve Werder Bremen’de geçiren Hugo Almeida, 2011-2014 yılları arasında üç sezon formasını giydiği Beşiktaş’la bu sezon başında anlaşamadı. Siyah-beyazlıların 2 milyon Euroluk teklifini az bulup kulüp arayışına giren Portekizli yıldız aradığını bulamayınca önce İtalyan Cesena, ardından devre arasında Rusya’nın Kuban Krasnodar takımıyla anlaştı. Rus kulübünden yarım sezon için 200 bin Euro alan Almeida, 20 lig, 2 kupa maçında 3 gol atabildi.

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 20:09

İLGİLİ HABERLER