Medya
  • 28.2.2023 00:00

Hükümet muhalifi Ekrem Açıkel TGRT'den temelli gönderildi

TGRT Ana Haber’de flaş gelişme! ‘Artık işsizim’ diyerek duyurdu!
TGRT Ana haber'de Fox TV taklitçisi AK Parti ve hükümetin muhalifi Ekrem Açıkel, kurumdan gönderildi

TGRT Ana Haber ekranlarında hükümete sık sık ekonomi üzerinden eleştiriler yapan deneyimli sunucu Ekrem Açıkel bir süre önce kurumdan izne ayrıldığını açıklamıştı. Açıkel sosyal medya hesabından yaptığı yeni paylaşımında ise TGRT Haber’den ayrıldığını açıkladı.

TGRT Ana Haber'de ekonomi üzerine yaptığı eleştiriler ile bilinen ve bir süre önce 'dönemsel yoğunluk' nedeniyle izne çıktığını açıklayan deneyimli sunucu Ekrem Açıkel, sosyal medya hesabından flaş bir açıklama yaptı.

Açıkel, yaptığı paylaşımda TGRT Ana Haber'den ayrıldığını duyurdu ve "TGRT Ana Haber benim için bitti. Hakikate hürmete devam edeceğim artık işsizim" ifadelerini kullandı.

EKREM AÇIKEL KİMDİR?

1973 senesinde Tokat'ın Başçiftlik ilçesinde doğmuştur. Abisi Osman Ziya Açıkel de televizyonda sunuculuk yapmaktadır. Ekrem Açıkel İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik bölümünden mezundur. Gazetecilik mesleğine ise 1995 senesinde İhlas Haber Ajansı'nda başlamıştır. 1996 senesinde ise TGRT Haber'e geçiş yapmıştır. Buradaki görevinde Açıkel, polis-adliye olaylarını izlemiş ve başbakan-cumhurbaşkanı programlarını takip etmiştir. 2002 senesinde ise TGRT Haber'den Kanal D Haber'e geçmiştir.

Güncellenme Tarihi : 28.2.2023 00:04

İLGİLİ HABERLER