Spor
  • 14.8.2022 00:01

Hull City, Championship'e fırtına gibi başladı!

Hull City, Championship'e fırtına gibi başladı! Liderliğe yükseldiler

İngiltere Championship'in 3. haftasında Hull City, sahasında Norwich City'yi 2-1 mağlup ederek maç fazlasıyla liderliğe yükseldi. Ev sahibi takıma galibiyeti getiren golleri Oscar Estupinan kaydetti. Norwich City'nin tek golünü ise Marcelino Nunez attı. İngiltere Championship'in 3. haftasında Hull City, Norwich City'yi konuk etti. Karşılaşmayı 2-1 kazanan ev sahibi ekip, maç fazlasıyla liderliğie yükseldi. Karşılaşmada ilk yarının son anlarında sahneye çıkan Oscar Estupinan, 43'te Hull City'yi 1-0 öne geçirirken ilk yarı bu skorla sona erdi.

25 yaşındaki Kolombiyalı forvet, 62'de bir kez daha sahne aldı ve Hull City adına farkı 2'ye çıkardı. Norwich City, 72'de Marcelino Nunez'in golüyle umutlansa da maçta başka gol olmadı ve Hull City sahadan 2-1 galip ayrıldı. 3 hafta sonunda puanını 7 yapan Hull City, maç fazlasıyla liderliğe yükseldi. Hull City, 7 puanlı Watford'ın önünde bulunuyor.

Hull City'de Ozan Tufan, Allahyar ve Benjamin Tetteh, karşılaşmaya ilk 11'de başladı. Doğukan Sinik ise maç kadrosunda yer almadı.

Güncellenme Tarihi : 14.8.2022 00:02

İLGİLİ HABERLER