Spor
  • 30.9.2022 14:50

Hull City, Shota ile yolları ayırdı

Hull City, teknik direktör Shota Arveladze ile yolların ayrıldığını açıkladı. Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City son 4 maçında da sahadan mağlubiyetle ayrılmıştı.

Acun Ilıcalı'nın Hull City'yi satın almasının ardından İngiliz ekibinin teknik direktörlüğüne getirilen Şota Arveladze beklentileri karşılayamadı. Gürcü teknik adam Hull City'nin başında çıktığı 30 karşılaşmada maç başına 1.10 puan ortalaması yakalarken bu süreçte Hull City 15 mağlubiyet 9 galibiyet ve 6 beraberlik elde etti.

20. SIRAYA KADAR GERİLEMİŞTİ

İngiltere Championship'te son olarak Swansea City'ye deplasmanda 3-0 mağlup olan Hull City'de teknik direktör Şota Arveladze'nin de geleceği tartışılmaya başlandı. Sezona Bristol City, Norwich City ve Coventry galibiyetleriyle başlayan ve ligde bir ara liderliğe kadar yükselen Hull City son 6 maçında 5 mağlubiyet alarak 20'nci sıraya kadar geriledi.

İNGİLİZ BASINI YAZMIŞTI

İngiliz basını Swansea City maçında alınan 3-0'lık mağlubiyetin ardından teknik direktör Şota Arveladze ve kulübün sahibi Acun Ilıcalı arasında bir görüşmenin yapıldığını iddia etti. Hull City kulübüne yakınlığı ile bilinen Hull Live'da yer alan haberde ikilinin durum değerlendirmesi yaptığı ve Acun Ilıcalı'nın Şota Arveladze'ye süre tanıdığı ifade edilmişti.

Hull Live'da yer alan haberde şu ifadeler kullanılmıştı;

"Hull City'nin Swansea City deplasmanında 3-0 kaybettiği maçın hemen ardından teknik direktör Şota Arveladze istifasını sundu.Şota Arveladze ve Acun Ilıcalı, Swansea maçının hemen ardından bir görüşme yaptı. Bu görüşmede Şota Arveladze'nin Ilıcalı'ya istifasını sunduğu iddia edildi.

 

 

Güncellenme Tarihi : 30.9.2022 14:54

İLGİLİ HABERLER