Hulusi Akar'dan Vur de Vuralım öl de ölelim diyen gençelere..Bekleyin, onun da zamanı gelecek
‘Vur de vuralım, öl de ölelim’ sloganları atılan Hulusi Akar: Onun da zamanı gelecek
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Kayseri'de katıldığı AKP milletvekili aday toplantısında terörle mücadeleye ilişkin açıklamalarda bulundu. Gençlerin "Vur de vuralım, öl de ölelim" sloganları atması üzerine Akar, "Bekleyin, onun da zamanı gelecek" ifadelerini kullandı.
Milli Savunma Bakanı ve AKP Kayseri Milletvekili Adayı Hulusi Akar dün Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi’nde AKP İl Başkanlığı tarafından düzenlenen milletvekili aday tanıtım toplantısına katıldı.
‘CUMHURBAŞKANIMIZ ÜMMET İÇİN ELİNDEN GELEN GAYRETİ GÖSTERİRKEN…’
Türkiye olmadan bölgede herhangi bir problemin çözümünün mümkün olmadığını söyleyen Akar, “Dolayısıyla Türkiye’nin her zamankinden daha güçlü, daha büyük olması lazım. Güçlü ve büyük Türkiye için hepimizin daha çok çalışması lazım.” diye konuştu.
Salondakilerin “Vur de vuralım, öl de ölelim” sloganları üzerine Akar, “Onun da zamanı gelecek bekleyin. Şu anda Mehmetçik büyük bir başarıyla teröristlerin bütün inlerini, sığınaklarını başlarına yıktı, yıkmaya devam ediyor.” dedi.
Mehmetçiğin nefesinin teröristlerin ensesinde olduğunu vurgulayan Akar, “İnşallah bu mücadelenin sonunda milletimizi, başına musallat olan bu terör belasından kurtaracağız, bundan kimsenin şüphesi olmasın.” ifadesini kullandı.
İşte o anlar:
Güncellenme Tarihi : 16.4.2023 21:50